Herkese meraba;
S13'ümü alalı 1 ay kadar oldu ancak çıkartmak gezmek yeni nasip oldu dün gece çıkmışken bir kaç resim çekelim dedik aracımı sizlerle paylaşmak istiyorum resim kalitesinden dolayı özür dilerim tamamen orjinal RS13..
![]()
Herkese meraba;
S13'ümü alalı 1 ay kadar oldu ancak çıkartmak gezmek yeni nasip oldu dün gece çıkmışken bir kaç resim çekelim dedik aracımı sizlerle paylaşmak istiyorum resim kalitesinden dolayı özür dilerim tamamen orjinal RS13..
![]()
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
Teşekkür ederim eve gerçekten biraz ani oldu fotoğraflar,ama artık koymam gerektiğini düşündüm en kısa zamanda inşallah daha kaliteli fotoğraflarla güncelliyeceğim![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
masallah oncelikle , cok diri duruyor (boyle fotograflar bile) allah kaza bela gostermesin , gercekten cok guzel , alinip saklanasi bir araba
![]()
Çok teşekkür ederim begenmenize sevindim bu fotoğraflarla bileamin allah kimseye kaza bela vermesin insallah..
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Amin teşekkür ederim allah kimseye kaza bela vermesin ..
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Bunlarda son halinden 2 güzel resimgüncel olsun
![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Maşallah kazasız belasız sürüşler
Başka arakdaşların düşüncelerini bilmem ama benim için efsana araçlardan bi tanesi![]()
Herkese teşekkür ederim,evet başkasını bende bilmem bilsemde fark etmez S13 benim için tek başka otomobil yok benim için![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)