User Tag List

4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: 4Nano Trim ve Jant Koruyucusu

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

4Nano Trim ve Jant Koruyucusu

Kulağıma lan bu nano markasıda nereden çıktı söylemleri gelir gibi oldu

Bu markada Polonya'dan, geçen ay merakım yüzünden kendilerinden bir kaç ürün aldım.

Aldığım ürünlerden 2 tanesini denemek bugüne kısmetmiş. Başlıktanda görüldüğü gibi bugün boyasız dış plastikler için olan ürünle, jant koruma ürününü uyguladım.

Jant koruma için şimdilik fotoğraf çekmedim ama bir sonraki yıkama esnasında balata tozlarına karşı olan performanısını gösteren bir video çekip burada paylaşırım.

Trimlere uyguladığım ürün sonrası trimler deli gibi parlamadı, evet gözle görülür bir değişim oldu ve yüzeyi nanolex gibi kaygan bir hale getirdi. Yağlı bir tabaka oluşturmuyor, kokusuz diyebileceğim kıvamda bir ürün. Ayrıca 50ml ile Duster'ın tüm boyasız dış plastiklerine 1 kat bu ürünü uygulayabildim.

Öff çok yazdım, gelsin fotolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Nihayet bugün video çekebildim. Efendim, dediğim gibi üründen sadece 1 kat uygulamıştım. Toplamda 500km yol yaparak jantların balata tozu ile kaplanmasını sağladım.
    Yıkama öncesi, herhangi bir jant temizleyicisi sıkmadım, hatta yıkamacı az kaldı ne olduğunu bilmediğim bir jant temizleyicisi sıkacaktı son anda engelledim. Hatta o balata tozları jant temizleyicisi sıkmadan çıkmaz falan dediydi ama gayet güzel balata tozları basınçlı su yardımı ile çıktı.

BORKED
    4nano Rim Protect - YouTube

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dış boyasız plastik trimlerin toz tutma durumları nasıl abi... yani ürün sürdükten sonra ne kadar dayandı 500 km boyunca onu merak ettim... birde fiyat konusunda bilgilendirirmisin abi ? ne civarda ürünün fiyatı..
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dış boyasız plastik trimlerin toz tutma durumları nasıl abi... yani ürün sürdükten sonra ne kadar dayandı 500 km boyunca onu merak ettim... birde fiyat konusunda bilgilendirirmisin abi ? ne civarda ürünün fiyatı..
    Dış boyasız plastikler fazla tozlanmadı, haftasonu yıkarsam genel bir video çekerim onu da paylaşırım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)