Araç güzel + İşçilik güzel + Malzeme Kalitesi = Böyle güzel bir sonuç...
Ellerinize emeğinize sağlık.
Emeklerinize bir diceğim yok ama ,detaylı işçilik bana göre bu değilzaten birçok yer öyle veya böyle pasta/cila uygulaması yapmakta(sizin ki 5ay gider,onların ki 1ay 'atıyorum) netice itibariyle pasta cila,ama egzoz uçlarıyla ilgilenilmemesi bana göre eksiklik.
En azından bu kadar emeği vermişken bezle bile silinseydi yeterdi.Gölge düşürdü diyelim,yanlış anlamayın sakın yorumumu ellerinize sağlık.Sadece ufak sayılabilcek gözümü tırmalayan detayı belirtmek istedim.
Çok güzel olmuş elinize sağlık.
- K -
________
Dr.Ecu
Abicim ellerine saglik lemans mavi her yigidin harci degilmis bunu anladimdetailing dusunenlere siddetle tavsiye ediyorum herturlu kefil olurum isciligine.
Bu arada resimlerin photoshopta oynandigini soylemeden gecemiycemkeske egsoz uclarinida bi shoplasaydin abi cok goze batiyo
![]()
Pasta cila mı?Farkında olmadan en hassas noktaya değinmişsiniz.Bu tarz renklerde her usta böyle işçilik çıkaramaz.(makina izlerinden,hologramlardan ve harelerden vs bahsediyorum)Bence pasta cila deyip geçilecek bir uygulama değil bu.Bu arabanın önceki boya korumalarını bildiğim için böyle konuşuyorum.Güneşin altına çıkınca tüm ustalar belli oluyor.Yapılan işin kullanılan malzemenin ve işçiliğin yanında "pasta cila" terimi çok basit kalıyor bilginize.
Passat B5 TDI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)