Merabalar Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com sitesi hakkında bilgisi olan daha önce alışverş yapan birileri varmı acaba?
Merabalar Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com sitesi hakkında bilgisi olan daha önce alışverş yapan birileri varmı acaba?
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
benim arkadaşım alışveriş yapıyor konusunu açmıştım ama direk alibaba olarak değilucuz şeyler alıyor 2 hafta içerisinde geliyor
ya bende bir ürün buldum ancak fiyatını göremedim ve nasıl alacagımıda anlıyamadımacaba yardım edebilirmisiniz ?
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Aliexpress.com - Online Shopping for Electronics, Fashion, Home & Garden, Toys & Sports, Automobiles from China. burdan alışveriş yapabilirsin. Alibaba toptan satış yapıyor ve fiyat almak için satıcıyla görüşmen gerekiyor.
Bide çinden bu siteyi öneririm
DealeXtreme - Cool Gadgets at the Right Price - DX Free Shipping Worldwide
Alibaba.com kurumsal bir sitedir, yani üreticilerin toptan mal sattığı bir yerdir. Tek tek satılan ürünlerde vardır belki ama ben o amaçla hiç kullanmadım. Ürünlerin geneli uzak doğu menşeili ve ucuz tiptedir.
Ürünler replikadır ama çok kaliteli replikalar satan satıcılarda var orjinalinin birebiri ve fiyatlarıda çok makul.Örnek tomei regülatörler 15 dolar civarıdır ve sorunsuzdur.
anladıgım kadarıyla ilk sitede banka havalesi vardı ama son baktıgım sitede direk kart ile alışveriş yapılıyor bu sorundan bir türlü kurtulamadım
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Kredi kartı daha güvenli alış veriş için , bir sıkındı olduğunda escrow alıcı satıcı koruma sisteminden itiraz edebiliyorsun.Ama çin siteleri satıcıyı korurlar genelde ebay kadar güvenli değildir.2 3 yıldır aliexpress ten alışveriş yaparım ve sorun yaşamadım sadece satıcının notuna bakman yeterli.
Bu işlerden hiç anlamıyorum mesela linkteki şortu alsam Türkiye 'ye geliyormu kargo bedava yazmış yani toplamda 11.35 dolara mı ödiyeceğim? yardım bekliyorum
2013 Free shipping brand New black cool Cheap price Beach Swim Men Surfshorts Boardshorts-in Shorts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
EkN garage
aliexpressten vag com kablo aldım 12 yada 13 tü versiyonu sanırım satıcı pm atmış bunun yeni bir versiyon olduğunu test etmeden göndermek istemediğini istersem biraz bekleyebileceğimi yada iki adet vag com 11 gönderebileceğini söyledi bende gönder bari vag com 11 dedim, dedim ama hala bekliyorumbir ay olacak gelmedi daha takip numarasıyla baktığımda çinden çıktı sanırım ama bize gelmedi
![]()
körler sağırlar
Evet kargolar bu ara sorunlu, normalde siparişi vermemle elime gelmesi max 9-10günü bulurdu genelde bu sefer bir siparişim 15günü geçti diğeri de 20gün falan oldu öyle geldi
alibaba dan bende 2011 de silikon hortum seti aldim
muhtemel replica idi ama cok guzel bir urun geldi
cok kisa zamanda geldi
e bay den daha kisa zamanda geldi
alisveris yaparken ayni urunu birkac saticida bulabilirsiniz
chat penceresinden konusun urunu alirken
odemeyi yaptiginiz ani bile gorup soyluyorlar suan odemen gecti sorun yok diye
ben o sekilde konusa konusa gecmistim siparisimi
mail adresini de alin saticinin
her mailime aninda cevap gelmisti
toplu alim icin fiyat sordugumda cok cok ucuz fiyatlar gelmisti
soyle soyleyeyim samco logolu hortum setleri icin 30 adetlerde alim yapacak olsam kargo dahil 50 dolari bulmayan bir fiyata turkiyeye geliyordu
ama ben girmedim satis falan ugrasamam diye![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)