Arkadaşlar daha önce bilgisi olan kullanan varsa önerebilecek arkadaşlardan yorum bekliyorum bir aydır beyin fırtınası yaşıyoruz karasız kaldım.
İlk önce şöyle diyim komple alt takımı sıfırladık muaneden önce oem amörtisörler yaylar takıldı daha önceden üstünde olan amörtiör kesik ve patlaktı içindeki yayların miladi dolmuş kesik vs idi çöpe attım gittim fk nın 5 cm yayını aldım bundan önceki vtimde 4 cm vardı basıklığı vs çok iyidi fakat 5 cm koyduktan sonra araba ön yerle bir oldu en ufak çukurda kasiste altını vuruyoruz paspas gibi oldu buna karşılık arka taraf çok yüksekte kaldı zamanla arka taraf oturur dedik yine öyle kaldı
Gel gelelim asıl meseleye ön tarafa usta ya get koy azıcık kalksın yukarı araba rahatlasın dedim gitmiş takoz koymuş şimdi araç çok sekiyo en ufak kasisde 4 vites de yüksek suratta yol tutuşu diye bir şey kalmıyo kontrol edemiyorum sakata gelicez
Şimdi takozu aldırıp arka yayları bi bakla kesim mi açıkcası spor yayı kesmeyi hiç istemiyırum ya da önerebileceğiniz güzel bir yay var mı teın 3.5 luk düşünüyorum
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler
Muaneden önceki hali oem amörtisör ve yaylar:
Muaneden sonra yaylarımızı taktık fk nın 5 cm:
Önlere taköz koyulduktan sonraki hali:
![]()