Herkese selamlar.. Yağmurlar,soğuk vs. derken uzun zaman oldu gazlamayalı, bu akşam bir organizasyon varsa hem yeni aracımı denemek hem de tanışıp kaynaşmak için katılmak isterim.![]()
Herkese selamlar.. Yağmurlar,soğuk vs. derken uzun zaman oldu gazlamayalı, bu akşam bir organizasyon varsa hem yeni aracımı denemek hem de tanışıp kaynaşmak için katılmak isterim.![]()
Varım 10 krktr
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
offf 320i tam klasmanım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Olum bahanem var ilk km lerim daha bu araçla roll ney bilmiyorum
1600kg lap *** araba![]()
büyük ihtimal forumdayım tabiki deneriz ama yazılım yok yani son denemeden baya yavaşlamıştır, bi problem çıktı sadece egsozlu olarak geziyorum ama genede denerimdeneme dedin mi dayanamam havada karada
![]()
hızlı arabamız yokki yarışalımanca normal sedanlara bulaşıyoz. yazılım yapınca direkt sana kaldırcam
![]()
Muhabbete gelebilirim. 1.4tdci 68ps fiesta ile roll vs zor biraz.
Nerede saat kaç gibi buluşulacak?![]()
Aşk sözle baslar, dudak ile beslenir, dokuz ay sonra baba diye seslenir...
Nerde bu bizim İzmir tayfası yaw?? Kimseden ses çıkmıyor![]()
Haydi millet hareketlenelim biraz.
akşam forum bornovada hondacılar toplaşıyor oraya gelirseniz kaynaşıp belkide denicek araba bulabilir çifteye kadarda denersiniz.
ben çiftede hamburgerimi yedim bile![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)