User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
61 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polo GTI Yağ Yakma + Servis problemi !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo GTI Yağ Yakma + Servis problemi !

Belki 1 - 2 defa konu açtım ancak bu konuda baştan hepsini yazıp toplamam lazım başıma gelenleri. Aracım 2011 model polo gti aldığım ilk zamanlarda yağ problemim olmadı. Ancak belli bir süreliğine yağ yakıp sonra gecmisti bu son 4 -5 aydır belki daha fazladır aracım yağ yakıyor. Sürekli servis yolunu tutuyorum 1000kmde bir Florya Vw mez servisine aracımı götürüyorum.

Aracı ılk goturdugum zamanlar yağ ışığı yanıyordu kısa sürede sonra kontrole alıyorlar normal diyorlardı eksilttiği gram. Ve aracımın dosyasını sağlam diyip kapatıyorlardı. Sonralardan devam ettim gene yağ yaktıkca goturuyorum servise aksatmadan bu sefer parça değişti geççek dediler ama gene faydalı olmadı. Gene servise goturdum yağ yakıyor diye yaklasık 5 - 6 dosya acıldı ama nafile bi cozum olmuyor. her dosya min 2-3 kontrol demek.

Son götürmelerimde meraktan abi ne kadar yağ eksiltiyor dedim. O da 200 gram dedi. bu 200 gram nasıl normal oluyor diye sordum . 15000de arac bakıma gidiyor 200 gramı 1000kmde eksiltirse 3litre yağ yapıyor bakımlar arası yani 3 kere ışık yakmak demek..
    200 gram ve üstü normal gözükmüyor dendi ve ben o 200 gram yaktıgım zaman full gazladım bi sn durmadım. Sonradan bide sakin kullanıyım dedim arac bidahaki kontrole götürdüğümde gene normal dendi bende cok sükür kurtuldum araç yağ yakmıyor diye sevinince bianda kac gram eksiltti dedim. Bana verilen cevap 480 gram oldu ve cıldırdım o anda. geçen sefer 200 gram ustu anormal diyen adamlar 480 grama normal yazıp gecistiriyor. Baya bi sinirlendim adamlar bu sefer 500 gram ve üstü normal değil dedi. Gene eywallah dedim. Bidahaki kontrole geldiğinde tekrar bakalım dediler ve kontrol zamanı gene geldi. Bu sefer aracı teslım almaya arkadasım gıttı bende telefonla sordum servis danışmanına ( her zaman aynı adama goturuyorum az cok muhabbetim var ) adam bu sefer bana telefonda agzında geveliyerek 0.88 litre eksiltti dedi aklınca 880 gram demiyip 88 grammış gıbı yansıtcak bende aptalım zaten.

Olay biraz daha sertleşti ve bunları direk sikayet ettim müşteri ilişkilerine vs bana dönceklerini söylediler. bi süre sonra donup aracınızın yag kontrollerini ana merkeze yollıcaklarını söylediler vs. 1 gün sonra sonuclar yollandı parcalarla ilgili yeni bi gelişme var bikaç parça daha degiscek dendi. ben böyle bi gelişmeden haberdar değilim. ilk defa duydum bunu. ve çarşamba gününe randevu aldık parça değişimi için ancak bu süre icersinde son kontrolden beri 300 km gecti yağ cubugu fullken 300kmde yarısına ındırdı .

Nasıl bir yol izlemeliyim sizden akıl almak için açtım konuyu. Böyle bir yeniden parça degisim olayı varmı onu ogrenmek istiyorum. Ve aracımın garantısı bitcek 4 ay sonra o süre az oldugu ıcınde benı oyaladıklarını dusunuyorum . yaklasık 1 sene olcak ugrasalı adamlara karsı etkili olamadım bitürlü. Fikirlerinizi yardımlarınızı bekliyorum. Kaç tane gti motor degistirdiler benimki niye değişmiyor bunu anlamış degilim.

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Var abi parca degisim mevzusu, dogru yani. Karter havalandirma sistemi degisiyodu galiba yanlislik olmasin benden iyi bilenler vardir konuyu. Gecmis olsun bu arada
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Var abi parca degisim mevzusu, dogru yani. Karter havalandirma sistemi degisiyodu galiba yanlislik olmasin benden iyi bilenler vardir konuyu. Gecmis olsun bu arada
    eyvallah sagol ancak o parca degisim mevzusunu 2.kez diyorlar bikere benim karterle ilgili bi hortummu ne degisti ona ragmen 2.kez parca degisiminden bahsettiler o kafamı karıstırdı

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun. Polo Gti'larda bu kronik sorunu kabullenip garantisi bitmiş olsa da iyi niyet garantisi miydi tam olarak hatırlamıyorum adını, o şekilde yine parça değişimi yapıyorlardı yağ konusundaki problemlerde.
    Bence vaktiniz varsa eğer uğraştırın durun servisi, böyle oyalamaya karşılık böyle bezdirin adamları.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Seven7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Polo Gti'larda bu kronik sorunu kabullenip garantisi bitmiş olsa da iyi niyet garantisi miydi tam olarak hatırlamıyorum adını, o şekilde yine parça değişimi yapıyorlardı yağ konusundaki problemlerde.
    Bence vaktiniz varsa eğer uğraştırın durun servisi, böyle oyalamaya karşılık böyle bezdirin adamları.
    Teşekkürler iyi niyet garantisi ne yazıkki %60 mı ne karşılıyordu buda 28 milyara gelen bir motor icin 12 milyara yakın para demek o da benim hatamla olmayan bişi için çöpe atılan bir para sayılıyor.. Evet her gittigimde ugrastıyorum ancak onlar bıkmadı benden

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burdada yag yakan polo gti lar mevcut.Fakat serviste kayit olmasin diye kendiler yag ilave ediyorlar cok olginc bir durum
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş otomotiv le görüştünüz mü? Yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Allah sabır versin, iyi güzel arabalar ama garantisi bittikten sonra Allah'a emanet çok zor.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmedigimden soruyorum yagi degistirseniz belki eksiltmenin onune gecmis olursunuz?Kisin 5-50 yazin 10-60 castrol koysaniz belki en azindan rahatsiz edici duzeyin altina cekersiniz eksiltme problemini..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2013'lerde de bu problem var mı?

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aklima gelmisken soriyim , bi yarim saat once falan Vadi'deki Burger King'in orda Focus'a sifirlamis yuruyen Gti sen miydin ? Cinaralti'nda oturuyodum egzozlu kirmizi bi Gti gorunce dedim heralde sensindir
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun, senin aslında sorunun cevabı son paragrafta gizli, garanti bitince ilgi alaka artacaktır.

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabrınıza hayran oldum, ben olsam çoktan sert bi tartışma çıkarıp ortalığı birbirine katmıştım.

Doğuş otoda garanti mantığı biraz böyle işliyor. Porsche Cayenne'imizde bayağı sıkıntı çıktı, ilgilenmediler ve dava açacağımızı belirttik ama hiç oralı olmadılar. Davayı açtık, Cayenne'iniz bozukmuş size Bentley verelim demeye getiriyorlar şimdi iş ciddiye binince.

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nefret edici bir durum allah sabır versin ama NORMAL! ne demek ya, nasıl normal oluyor ben anlayamıyorum bu işi. Bence fazla da yapabileceğiniz bir şey yok çünkü ortada muhatap yok.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Harunde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence fazla bir tuketim var sikistirin servisi sikayet felan burda 1.000 kmde 1 lt eksiltiyordu motor degisti 40 bin kmde simdi 55 bin kmde yag degisti bir gram eksilme yok...

Hepsi eksiltiyor diye bir durum yok denizlide 3 gti var bitanesi eksiltiyordu o da duzeldi...
    03 STİ

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir araç aynı şikyetten 3 kez servise gidiyorsa ve o problem cozulmuyor ise
    aracı 1:1 yenısı ıle degıstırme hakkınız var
    ama elınızde
    yazılı servıs ıs emrının olması gereklı

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Servisdeki adamların yaptığı ayıp benim size tavsiyem hukuk yoluna başvurmadan önce servis müdürü ile bi sağlam görüşme yapın sıkıntınızı dile getirin eğer oda sallama yoluna giderse yada sizi tatmin edici bi cevap vermezse böle bişeyin olacağını sanmam ama olabilir niye böle bişey olmaz derseniz çünki vw müşteri memnuniyetine önem veren bi marka dediğim gibi kısa zamanda servis ve hukukyoluna baş vurun bence sonuca ulaşırsınız

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avukatınızla ihbarname yollatın, 3 defa girdiyse aynı arızadan ve onarılamadıysa, degişimin alın, hatta iade için koşturun..

Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2013'lerde de bu problem var mı?
    Evet var.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet var.
    Sahibinden ilanlarında yada burda araç 13" modeldir bilmem ne serisi olduğu için yağ yakma durumu yoktur gibisinden birşey hatırlıyorum ama, emin olamadım
    Not Stock I20N
    Pedal Box
    Başaran Coil
    Mud flaps

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)