Emre Levent ECU + DSG Software
HPFPUpgrade Fuel Pump
Aquamist Methanol Kit
ECS Pulley
Golf R Stage 2+ Launch Control - YouTube
![]()
Emre Levent ECU + DSG Software
HPFPUpgrade Fuel Pump
Aquamist Methanol Kit
ECS Pulley
Golf R Stage 2+ Launch Control - YouTube
![]()
Gerçekten başarılı sonuç,tebrikler.
bu R stock golfR100-200 konusundaki araç mı?
100-200 değerlerini merak ettim açıkcası
Tesekkur ederim yorumlariniz icin. Bu o golf r degil fakat bende stock olarak 16.5 sn civarlarini kabul ediyorum.
Suan icin 1,9 bar da wastegate olmadan 9,7 sn -1,99 egimde en iyi sonuc. Onun videosunu cekemedim onuda paylasirim... Hedefim ise yazilima dokunmadan bi kac eksigi gidererek surekli 9,5 sn yapmak bu K04 ile
Degerler harika elinize bilginize butcenize saglik.peki audi s3 2.0 tfsi ayni speclerde 100 200 kac cikarabilir
Tesekkur ederim. Valla ben bu sureyi 1475 kg civari surucu haric agirlik ile yaptim. (Egzoz-stepne-recaro koltuk-o.z jant) . Sadece arka koltuklar bile 50 kg dusunun ne kadar fark yaratir onlarda olmasa. Bunun disinda olay birazda siZe kalmis daha yuksek basincla, wastegate takip birazda yakit koyup cok daha iyi sureler alinabilir. ben gundelik kullandigim icin turboyu o denli zorlamayi dogru bulmuyorum. 9 sn alti cok zorlanirsa olur heralde. Benim hedefim wg takmadan 1,9 barda 9,5 sn
levent çok meraklı böyle şeylere ama kendi doğruları var ondan dışarı çıkmıyor,ona mantıklı geleni yapıyor bizi binlemiyor
gerçi düşünceler farklı ben daha hard bir araç yap diyorum o alttan yani 10-250 arası iyi gitmesini istiyor
cok basarılı.
Masallah levent kazasiz belasiz kullan muthis gidiyor soluksuz...
Sende beni dinlemiyosun onu napıcazÖnce alttan sonra üstten yapıcam
Bakalım ya yavaş yavaş apr ın kapak ve stage 4 setup ını cıkarmasını bekliyorum sonra kafamda yavaştan oturtucam kendi melez setup ımı
Sağolun, inşallah daha iyi olacak
Aynen size katılıyorum, ne demek ben teşekkür ederim..
Sağolun
Valla öyle o hissi veriyo şuan abi sağol, bu akşam fıratla 100-200 de ölçücez bizim yolda bakalım son haliyle kaç çıkıcak
Bi Mito değil amaArabamı da özledim valla sağol Fatih
Teşekkür ederim sağolun
Azıcık daha zorlıycam 3,6 da olur sanki bugun yeniden deniycem teşekkür ederim
Hakan abi sağol, valla patinaj iyi asfaltta hiç yok, toz varsa yolda oluyo ama ondanda cok sert kalkıyo araba 3,8 de yaptım sararak![]()
Çok iyi süreler r35 0 100 süresi neydiBirde merak ediyorum bu setup agresif kullanımda yakıt 20 lt ye yaklaşıyor mu?
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)