User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
35 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: hoparlörlü motorculara çözüm, ceza?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hoparlörlü motorculara çözüm, ceza?

motorlarının arkasına pizzacı bagajı takıp hoparlör monte eden, üstüne sesi sonuna kadar açıp gürültülü egzozlarıyla milleti rahatsız eden insan müsveddelerine uygulanacak kanuni bir yaptırım yok mudur?

polis otomobillere ceza yağdırıp duruyor bu aralar. bunlara niye kimse bakmıyor? vatandaşın indirip dövmek dışında uygulayabileceği yaptırımlar/şikayet edip sonuç alabileceği merciler nereler?

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hele 50cc motora koskoca araba egzozu takanlar yokmu.Deli oluyorum.Bide hiç ip gibi düz gidenini görmedim hepsi sag sol S yaparak gidiyor.Bu motorcular arasında bir racon mu ?
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

made ın JAPAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biraz önce eziyordum tekini adam g.t kadar motoruyla üstüme geliyor yaa

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hele 50cc motora koskoca araba egzozu takanlar yokmu.Deli oluyorum.Bide hiç ip gibi düz gidenini görmedim hepsi sag sol S yaparak gidiyor.Bu motorcular arasında bir racon mu ?
    Piyasa da en sinir oldğum model. Ne kulak kalıyor ne başka birşey. Yer gök inliyor kimsede bu nedir gel bakalım sen demiyor galiba.
    Alıntı made ın JAPAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz önce eziyordum tekini adam g.t kadar motoruyla üstüme geliyor yaa
    Özellikle scuter kullananlara dikkat edin. Çoğunun ehliyeti yok bilgisayar oyunu gibi gazlıyorlar ve hiç sağa sola bakmadan yollara atlıyorlar. Bitanesine vurdun mu vay haline. Direk yaralanmalı kaza oluyor. Aynen karakola. Araba otoparka. Ondan sonra uğraş dur. En güzeli bi temiz dövüp darptan karakola düşmek. Hiç değilse arabayı ve masafları kurtarırsın.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sağ sol sağ sol derken ölüp gidiyorlar yazık.sonrada neymiş motor tehlikeliymiş e bi düz gitmeyi denede sonra bakalım tehlike işine
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Makinist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lanet olsun onlara. 24 saat bitmiyorlar. Bide öyle bir özgüvenleri vaki o motorların üstünde anlatamam. Sanki çok hızlıymış ve güçlüymüş gibi kasılıp hareketler pozlar falan. Heleki o motorun üzerinde enteresan bir oturuş pozisyonları var mutlaka görmüşsünüzdür. Kambur bir duruş, direksiyona uzaktan uzanan kollar. S harfi şeklinde bir beden Yemin ederim motorum varken bukadar havalı değildim. Zavallılar..!

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afyonda Polis Tarafından sıkı yönetim var. Yedieminler motor dolu. Göz açtırmıyorlar çoğu yerde.

Tek yapılacak şikayet edilecek.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O çıkan ses orjınal seslerı degılmıymıs Bende kendı seslerıdır dıye hıc takılmadım bugune kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HkN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Afyonda Polis Tarafından sıkı yönetim var. Yedieminler motor dolu. Göz açtırmıyorlar çoğu yerde.

Tek yapılacak şikayet edilecek.
    polis şikayete nasıl bakacak? uygulamaya gelmezler, kaçarlar. vızır vızır geçip gidiyorlar. sokağımdan her dakika geçmiyorlar da gün içinde bakınca tüm gün kafa bırakmıyorlar.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde bunların egsoz patlatıp duran versiyonları var yemin ederim dalmış yürürken adamın aklını alıyorlar.Birtanesini durdurup pekmezini akıtmak istiyorum

Mert Safa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasımpaşa- Hasköy yolunu bilenler var mı bilmiyorum inanılmaz bir dar yol 2 otobüs birbirne 0 a yakın geciyor tam orda bi scooter apaci şapkalı Benim içimde olduğum otobüsü sollamak için bir cıktı karsıdanda sansa otobüs geldi. Allahtan bizimki farkedip fren yaptı ama birde okudu tabi Scootercı oyle sağ boyle sol gaza geldi ilk virajda yerde ölü gibi yatıyordu..
    Çok bilincsizleşti bu olay hele sucular, pizzacılar yığınla egzos patlatanlar, amerikan gibi ses cıkarmaya calısanlar

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cidden aşırı gürültülü olanlar var. Benim merak ettiğim kendi nasıl duruyor o motorun üstünde.

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim burda var öyle tipler.Uğraşmıyorum ekmek tekneleri diye ama bigün fena yazılıcam.Geçen senelerde minibüsümün aynasını kırmıştı itin teki.Acıbademde pazar kuruluyor e5'ten acıbademe çıkarken mecbur pazarın içinden geçiyorsunuz o sırada sucunun biri vurdu aynayı kırdı devrilir gibi oldu pazar brandasını direğine tutunup kaçtı.Sıkışık trafik olmasa yakalardım ama tabi yaptığıyla kaldı.Hep sağsol yapıyorlar dediğiniz gibi.Genelde apaçi diye tabir edeceğmiz tipler var.honda marka klasik sucu kebapçı modeli motor.Var mı yasal bi durumları bilmiyorum.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O egzozu alıp bir taraflarna monte edesim geliyor. Bu egoist yaratıklar yüzünden, ne kulak kalıyor, ne huzur kalıyor...

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nisanın 20leri olması lazım, Bursadayız Yalova dönüş yolu, bir tane pejo motorlardan nasıl bağıra bağıra geliyor anlatamam, ne kask var ne bişey, otoyolda kamyonların arasından birde şu yanık uçlulardan takmış. otoyolda bile kafa s...yordu.

insanlarımız garip, böyle budalalar yüzünden modifiye gelişemiyor, kuralları gevşetilemiyor ne yazıkki.
    TR - B13

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta sabah hastanede randevum vardı, yola çıktıktan 5 dakka sonra tali yoldan önüme 17 yaşlarında bi çocuk scooter motoruyla atladı korna acı fren v.s sola kaçtı kurtardı kendini. Dikizden baktım el kol yapıyor, hastaneye gidiyosun uğraşma dedim ama hala devam ediyor. Çektim sağa, geldi yanıma ulan dedim belanı mı arıyosun sağına soluna bakmadan yola zıplıyosun, bide el kol yapıyosun. Bura otoban mı nası gidiyon sen falan bişeler zırvaladı. Tali yoldan çıkan sensin istersen polis çağıralım dedim. Ben sana çarpsam ne olur, polis gelse ehliyetin yok kafanda kask yok. Bunları geçtim sen kendi sağlığınıda mı düşünmüyorsun aceminin biri çarpsa ölür gidersin. Ondan sonra alttan aldı doğru abi haklısın dalgındım kusura bakma falan. Dedim sorun değil dikkat et bundan sonra. Allah korudu sabah sabah sinir stres oldum hastanedeki randevumda kaçtı.
    men dakka dukka.

Okan.A.A - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmirde polisler nerdeyse hiç takmıyor bu tip motorları mobiletlermi ararsın cift kafalarmı biz cbr 125 le motorcu kıyafetleri varken dizliklerden dirseklere kadar her türlü ekipmanımız var çevirmede polis durdurdu abi ötekileri niye durdurmuyosun diyince onu durdursam bağlasam motoru almaya gelmez yenisini alır sürer ne değişcek dedi haklıda 90 liraya mobilet var bi egzos tamam

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta sabah hastanede randevum vardı, yola çıktıktan 5 dakka sonra tali yoldan önüme 17 yaşlarında bi çocuk scooter motoruyla atladı korna acı fren v.s sola kaçtı kurtardı kendini. Dikizden baktım el kol yapıyor, hastaneye gidiyosun uğraşma dedim ama hala devam ediyor. Çektim sağa, geldi yanıma ulan dedim belanı mı arıyosun sağına soluna bakmadan yola zıplıyosun, bide el kol yapıyosun. Bura otoban mı nası gidiyon sen falan bişeler zırvaladı. Tali yoldan çıkan sensin istersen polis çağıralım dedim. Ben sana çarpsam ne olur, polis gelse ehliyetin yok kafanda kask yok. Bunları geçtim sen kendi sağlığınıda mı düşünmüyorsun aceminin biri çarpsa ölür gidersin. Ondan sonra alttan aldı doğru abi haklısın dalgındım kusura bakma falan. Dedim sorun değil dikkat et bundan sonra. Allah korudu sabah sabah sinir stres oldum hastanedeki randevumda kaçtı.
    Cehalet başka birşey değil. Yaştan dolayı da değil. Trafiktede çok karşılaşıyoruz.
    ben artık arkadaşlarıma da söylüyorum umursama bakmadan devam etdiye.
    Adam pat önüne atlıyo. Neredeyse öldürecek seni. Kora sellektör yanına gidip "ne yapıyorsun sen" diyorsun. Adam mal mal suratına bakıo sonra o sana darlanıyor.
    Eve gittiğinde de " ya malın biri trafikte geldi salça oldu, el kol hareketi yaptı. Ne trafik canavarları var ya" diyordur emin olun. Çünkü o kadar kabiliyetsiz ve dikkatsiz ki sizi az daha öldüreceğinin bile farkında değil. O kadar bitkisel hayatta yani. Kusurunun bile farkında değil. Bakınız size el kol yapmış iki saat.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya gelince ota böceğe ceza kesen polisler bu scooterlara motorlara nasıl bişey demiyolar anlamıyorum adam motoru komple ledlemiş ışık hüzmesi halinde boyundan büyük ses çıkaran eksoz arkada hoparlör bizim ülke ilginç hakkaten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)