abilerim bi yardımcı olur musunuz araba alfa romeo 156 2000 model anahtar bagajda kaldı kapılarda kilitli yedek anahtarı yok nasıl açarım :/
abilerim bi yardımcı olur musunuz araba alfa romeo 156 2000 model anahtar bagajda kaldı kapılarda kilitli yedek anahtarı yok nasıl açarım :/
bir tansiyon aleti
bir kalın tornavida
bir soba borusu temizleme çubuğu(nalburda vardır)
tornavidaya bez sar , aradan biraz kastır(tansiyon aletinin gireceği kadar) , daha önüne , yani kola yakın kısmına tansiyon aletini sok şişir.İyice açılır kapı.Ordan o soba temizleme çubuğunun ucunu kolu yakalayacak şekilde kıvırıp sok ve kolu çekmeyi dene.En temizi bu.
Benim far kapı açıkken uyarı vermiyor , kapı da sadece uzaktan kumandayla açılıyor.Onun için akü bittiğinde kullanılmak üzere bu baksettiğim aparatlar amcamın araçta bagajda hazır..Nerde kalırsam gezici kurtarma aracı edasıyla geliyo açıyoruz3. oldu sıkıntı yok
![]()
1,4 ümde aynı olay başıma geldi üstten camı arala bi kaç tornavida vsyreyle
içeriye tel sok bagajı aç 2 kişi lazım
başına gelenler için baist çözüm ;
1 nolu yere dizinizi koyup 2 nolu yerede parmaklarınızı geçirerek kastırıp kol giricek kadar yer açabilirsiniz.
daha sonra açınca kapıya içerden aynını yaparak düzeltebilirsiniz.
cerceveli kapılarda iş yapar özellike palioda
Uploaded with ImageShack.us
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
İyi lan bu gece yan komşumun escalade'ini çalıp bir kaç tur atabilirim... Kontak için önerileriniz varmı ?![]()
8 yıllık çilingirim o şekilde kapı açan çilingirlere bol bol saydırıyorumulenn ne diye meslek icra ediyorsun pezemenk...
melih ö nerdesın nan yardımcı ol arkadaşa![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)