Evet yaz geldi kaşıntı tuttu..
2011 model tahmini 10.000 km'de.
Emeği geçen Orçun bayrak'a teşekkürler..
Far karartma
Ferrari korna
Airmass egzoz
Yere düşürme
Amerikan park
Hikayesine gelince ; Bir arkadaşıma bende sarı motor varken aldırmıştım. Sarının sorunları yüzünden satmak zorunda kaldım. 3 - 5 ay geçtikten sonra bu motorun satılık olduğunu duydum ve arkadaşımla anlaştık. Motorun ufak tefek sorunları oldugunu motorunda çalışmadığını duyduk. Bakırköyde kuaförünün önünde yatıyordu , Gittik arkadaşımızın kamyonuna yükledik , Motorcumuza bıraktık. Motorcumuz ilgilendikten sonra sorunun sargıdan olduğunu öğrendik. Yağ bakımını vs vs yaptıktan sonra çıktık yollara ..Sorunsuz bi şekilde biniyorum , Allah nazardan saklasın herkes motora olumlu yönde yorum yapınca iyice ona bağlı kalmamı sağlıyor
![]()
Herkese yaptığı yorumlardan ötürü teşekkür ederim şimdiden. Allah herkesin gönlüne göre versin..
Bu ilk günden , Kamyonu olan arkadaşı beklerken çekilmiş. Olacaklardan haberi olmayan mash.![]()
Tabi bu fotoğraftan sonra fotoğraf çekmeyi unuttuk , Amerikan park'ları bağlandı , bakımları yapıldı ufak bi gezinelim dedik ve sonuç yeşilköy sahil'de aldık soluğu.
Kaşıntı tuttu , canımız sıkıldı farları açıp boyayalım içinede sarı far ampülü koyalım dedik ..![]()
App siz olmaz ; yanlız motorun üzerine plaka takmadığım için böyle göstermek zorundayım
Geçen hafta can sıkıntısı , pazar günü evde otururken niye ben egsoz takmıyorum diyip bi anda hazırlanıp çıkmam sonucu ; soluğu şirinevlerde aldık.Airmass'a benzediği için ismini airmass koydum
![]()
Ufak tefek aksesuarlarımızda var takılmayı bekleyen..Emre55 nickli kardesimden aldığım fluence merceği.. Fotoğrafını çekmediğim H7 8k xenon takımı var.
![]()
Ufak tefek işleri var benim gözümde , Zil korna , 2 tane hella korna , Arka stoba çakar uygulaması gibi gibi.. Ufak tefek kaportasındaki çizikleri yok etmek gibi gibi..
Biraz uzun olduysa affolaİyi seyirler..