Şurada şu ucuz burada bu ucuz diyebileceğiniz bir şey var mı canlar? Lacoste ürünleri ucuz idi sanırım. Onun dışında ülkemize göre kayda değer ucuzlukta şu var diyeceğiniz bir şey/şeyler var mı?
Şurada şu ucuz burada bu ucuz diyebileceğiniz bir şey var mı canlar? Lacoste ürünleri ucuz idi sanırım. Onun dışında ülkemize göre kayda değer ucuzlukta şu var diyeceğiniz bir şey/şeyler var mı?
marketlerden jagermeister al, ben geçen hafta italyadan gelirken 9 eurodan şişe şişe aldım burda 70-80 lira şişesi![]()
kankilere eifel kulesi figürlü anahtarlık
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
hazır konuyu görmüşken soruyum bende venedik veya prag dan ne alınır ?
eger siz gidiyorsaniz champs elysees de leon diye bir restoran vardir, sadece midye uzerine calisir. Siddetle tavsiye ederim.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
ben gitsem paristen don alırdım . kendime bir arkadaşım gitti gelirken almış birsürü iç çamaşırı ama hepsi on numara.
DRİLL
Dr.Ecu
Bana gelirken crepe yapan bi hatun getir![]()
Maşallah yılan hepsi![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yemek konusu acildi mademla relais de l'entrecote a git mutlaka ben oyle bi antrikot ve patates kizartmasi yemedim baska yerde
champs elysees de eiffele giderken sagda louis vuitton var ordan saga gir ilerde sola donuyosun kime sorsan gosterir
![]()
Çok fazla parçalanmıycam dersen askerlikten kalma tanıdık esnaf lokantaları var 9-10 Euro'ya et salata şarap şeklinde![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Dün geldim öyle bahsettiğiniz gibi ucuz bişey görmedim yok yani![]()
Bende bir soru sorim Singapur'da nerde ne yenir teşekkürler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)