User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: İntegra sorun

MuraTeg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İntegra sorun

Selamlar, konuyu doğru yere açmışımdır umarım.. bugün emektarımızın elektirikleri kesildi Sisler, farların yanındaki park lambaları, stoplar ve kadran ışıkları yanmıyor. Tüm sigortaları kontrol ettim, tek tek baktım hepsine sapasağlam bi yamuk göremedim. Far açık uyarı sesi de gelmiyor bu arada . İşin enteresan tarafı farlar ve dörtlüler yanıyor, bunlarda tık yok.

Hemen elektrikciye gidip bilip bilmeden orasını burasını kurcalatmak istemedim, çözüm ve yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler..
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaputun içindeki sigortalara baktın mı ? Ya da sigortaları kontrol kalemi ile kontrol etmende fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet Ceyhun soyledı, onlara da baktım bırsey goremedım. Kontrol kalemıyle kontrol edeyım bırde. Bırebır kadran stop ve sisleri ilgilendiren sigortalar hangisi ?
    Yiğidi arsız avrat, aileyi huysuz evlat, şoförü aşırı surat, esnafı ise asık surat yıkar..

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MuraTeg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet Ceyhun soyledı, onlara da baktım bırsey goremedım. Kontrol kalemıyle kontrol edeyım bırde. Bırebır kadran stop ve sisleri ilgilendiren sigortalar hangisi ?
    O çok zor işte... Tek tek deneyip bulman lazım sigorta kapağının arkasındaki tabloda bulamazsan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayvayı yedik )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunun far silecek kolundan olma ihtimalide var
    yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka bazen bende de bu tür sorun oluyodu farlar yanıyor fakat stoplar ve araç iç ışıkları (kadran dahil) yanmıyordu. stoplar frene basında yanıyordu. elektrikçiye gittim bizim direksiyonun altındaki sigorta panelinden baktı bişeyler yaptı düzeldi. bi iki gün sonra tekrar oldu yine gittim bu sefer para almadan yine yaptı dahada olmadı zaten. Bence bi elektrikçiye git sen uğraşma boşuna alıcağı maksimum 5tl

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigortaları kontrol et yada daha basit bir yöntem olarak park lambasını söküp kontrol kalemi ile elektirik gelip gelmediğine bak eğer gelmiyorsa sigortaları atmıştır
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanmıyorum farlar yanıyor sinyal veriyor sellekötör vs vs çalışıyor. Ayrıca sis tuşu ayrı yerde ve basınca sisin açık olduğuna dair bi ışık var, oda yanmıyor. Tum sıgortaları kontrol ettık şase aldık ama hala çözüm yok. Sıkıntılı birşeye benzıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TameR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sigortaları kontrol et yada daha basit bir yöntem olarak park lambasını söküp kontrol kalemi ile elektirik gelip gelmediğine bak eğer gelmiyorsa sigortaları atmıştır
    İşin enteresan tarafı da o elektrik gelmiyor sigortalar saglam. Yanık var kesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakYozgat. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka bazen bende de bu tür sorun oluyodu farlar yanıyor fakat stoplar ve araç iç ışıkları (kadran dahil) yanmıyordu. stoplar frene basında yanıyordu. elektrikçiye gittim bizim direksiyonun altındaki sigorta panelinden baktı bişeyler yaptı düzeldi. bi iki gün sonra tekrar oldu yine gittim bu sefer para almadan yine yaptı dahada olmadı zaten. Bence bi elektrikçiye git sen uğraşma boşuna alıcağı maksimum 5tl

Gıdıcem kanka gıdıcem bakalım ne olacak...

okan16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigorta tablası zamanla fazla akım çekilmesi sonucu ark yapabiliyor ve kablo demetinin bağlantı yerlerini yada içerisinde iletim baralarına zarar verip eritiyor.Sonuç böyle olunca elektrik iletimi sağlanmıyor ve kendini kesiyor.Aynı sorun başımada geldi fazladan park lambası ve daha fazla wattlı takılması sonucu.Orjinal aydınlatma yada elektrik sistemi üzerine ekstradan birşey taktınız mı yada daha fazla akım çeken birşey mi bağladınız ?

TameR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşin enteresan tarafı da o elektrik gelmiyor sigortalar saglam. Yanık var kesin
    yanık kopuk sokette çıkma v.s olabilir araçta coil sert yay v.s varsa kablonun yerinden çıktığı bile oluyor tecrübe ile sabit
    REAL MEN USE THREE PEDALS!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TameR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanık kopuk sokette çıkma v.s olabilir araçta coil sert yay v.s varsa kablonun yerinden çıktığı bile oluyor tecrübe ile sabit
    Araç 91 den beri stok gram bişi yok Bakalım yarın götürücem napıcak elektrikçi, adım hıdır elimden gelen budur fazlası aşar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı okan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sigorta tablası zamanla fazla akım çekilmesi sonucu ark yapabiliyor ve kablo demetinin bağlantı yerlerini yada içerisinde iletim baralarına zarar verip eritiyor.Sonuç böyle olunca elektrik iletimi sağlanmıyor ve kendini kesiyor.Aynı sorun başımada geldi fazladan park lambası ve daha fazla wattlı takılması sonucu.Orjinal aydınlatma yada elektrik sistemi üzerine ekstradan birşey taktınız mı yada daha fazla akım çeken birşey mi bağladınız ?
    Extra olarak 3.stop lambası var yalnız orjinal yerine bağlı oda, ondan kaynaklanacagını zannetmıyorum. Park modülü bağladım bu olay olmadan önce, randıman vermedi söktüm. Sonrada bunlar geldi başıma ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun çözülmüştür, teşekkürler

serci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sorun çözülmüştür, teşekkürler
    Sorunun sebebini merak ettim ?? Nasıl çözüldü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi ben tam anlayamadım, saçma sapan bi elektrkcıye gıdıp tesısatı berbat etmesını ıstemedım. Tavsiye üzerine biyere gittim onlar yanmıs bunlar gıtmıs yenı elektrık tesısatı falan dedı kolay gelsın abicim dedim çıktım.
    Sonra geldim otoparka, Timuyla, bu sorunu yasamıs bıkac kısıyle gorustum. Hepsi sıgorta diye diretince gıttım sanayıden baya bi sıgorta aldım hem ıcerıdekı hemde motor kısmındakı sıgortaların hepsını yenıledım. Bu arada saçma sapan sıgortalar baska yerdeydı onları duzeltttım, sorun ortadan kalktı. Ama söktüğüm sigortaların hiçbirinde kopuk yanık vsvs yoktu. Çözemedım, bu bahaneyle yenilemiş oldum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)