User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Bluetooth Kulaklık

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bluetooth Kulaklık

Arkadaşlar merhaba ;
    Gün içerisinde çok fazla telefon görüşmesi yapıyorum en son dün evime gelen 3. trafik cezasından dolayı ( seyir halinde telefonla görüşme cezası ) acil kulaklık almam gerekiyor
    Bu zamana kadar tembelliğimden almadım iphone nun kendi kulaklığı pratiklikten çok uzak bana göre değil kablolar falan filan..

Iphone 4S için en mantıklı kablosuz kulaklık tavsiyeniz ne olurdu acaba ?
    Çok fazla marka/ model ve fiyat aralığı var işin içinden çıkamadım açıkçası..

Cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam ben uzun zamandır ve sıklıkla Bluetooth kulaklık kullanıyorum bir çok kulaklık denedim en iyisi bu geldi Plantronics Discovery 975 yalnız i-phone'a uyarmı bilmiyorum çünkü i-phone'nun bluetooth sistemi farklıymış ve ben hiç i-phone kullanmadım.Ben bu kulaklığı 140tl'ye aldım şu an H*zlı*l diye bir sitede 80tl.ye düşmüş .Şık bir deri kabı var onun içinde de batarya bulunuyor ordan da şarj edebiliyorsun.Yorumları oku o şekilde al belki i-phone'a uyuyordur.
    İyi günler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim cevap için bakıcam mutlaka
    Özelikle Iphone için uyumunu da sorucam..

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kulaklık ta bir süre sonra zor geliyor. bizim yeni gelen bütün şirket araçlarında bluetooth araç kiti var. bence böyle bir kit alıp kullanmak daha pratik ve sürekli kulaklık şarjı ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jabra bt2035 kullanmıştım. bir iki saat sonra kulak kepçemi acıtıyordu. tavsiye etmem.

samsung hm1500 kullanıyorum. son seste alınan ses biraz boğuk geliyor ama kulak içi olduğu için son sese pek gerek duymuyorum. şarjı çok iyi. kullanımı iyi. ancak cihazın üzerindeki tuş biraz hassas olduğundan iç cebe koymamak gerek. zira son arananı farkında olmadan arayabilirsiniz

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung HM1500 diyorum bende. 2 telefonu birden senkronizasyon yapma şansınızda var. Tuş hassas biraz Son arananı arıyor, Başkada bir sorunu yok. 1,5 senedir kullanıyorum çok memnunum.
    Fusion35 ------> OnurD.

Tekos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam sen kulaklığa bak beğendiysen senin için arkadaşın i-phone 4s'inde deneyeceğim.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ıphone ıcın uyumlu arıyorsanız i.Tech 310i modeli tam size göre. bi arastırın kafanıza yatarsa bana pm atın.

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben arkadasimin Nokia E72'sinin kutusundan cikan kullanmadigi Bluetooth kulakliga coktum, telefonu 2.el olarak telefoncuya verecektik, kulakligin 0'ina 30 TL dedi zaten biz de sembolik bi rakam olarak 10 liraya anlastik arkadasimla Onu kullaniyorum iPhone 4'te, sorunsuz. Modeli BH-216.

Jabra almistim daha once, bi sure sonra hicbir alet tanimamaya basladi, sonra kaybettim. Babam da ayni sekilde 4S'inde jabralarla sorun yasadi, orijinal kablolu kulakligiyla konusuyor arabada

Nokia tavsiye ederim ben, beyaz renk hem cok guzel de gorunuyor, ufacik bi Nokia yaziyor uzerinde onu onemsemezseniz cok kullanisli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kulaklık ta bir süre sonra zor geliyor. bizim yeni gelen bütün şirket araçlarında bluetooth araç kiti var. bence böyle bir kit alıp kullanmak daha pratik ve sürekli kulaklık şarjı ile uğraşmak zorunda kalmazsınız.
    Önceki bi aracımda std olarak vardı
    Bu sistem pek mantıklı değil bazen çok zor durumda bırakıyor insanı
    Beni çok kez zor durumda bıraktı araçta başkaları varsa konuşamıyorsunuz öyle baka kalıyorsunuz az kullanbildim sonrasında bi daha asla bağlamadım

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim biraz medeniyetten uzakta bi yerdeydim detaylıca bakamadım hiç
    Bi arkadaşıma sordum oda benim gibiydi samsung almış gayet memnun modelini hatırlamıyor sizde önermişsiniz.
    Son kez bi bakınıcam ne var ne yok nedir özellikleri önerdikleriniz içinde sonrasında alırım
    Tekrardan teşekkürler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kulaklık alma sebebin sadece otomobilde kullanmaksa Araç İçi kitleri tercih etmeni öneririm.
    Bundan alıyorsun keyfine bakıyorsun

AirCast Auto HandsFree | BT Music Receiver | Audio | Entertainment | Products | Belkin UK site

Belkin AirCast Auto In-Car Bluetooth Adapter for iPhone, Samsung Galaxy - YouTube

BORKED

Bu arada bluetooth kulaklıkları kulak içi kablolu kulaklıklarla karıştırma lütfen.
    Yanında birisi varsa baya baya yanından duyar.
    Sesini kıstığında bu sefer sen duyamazsın.
    Biraz murtat..

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jabra bt2035 kullanmıştım. bir iki saat sonra kulak kepçemi acıtıyordu. tavsiye etmem.

samsung hm1500 kullanıyorum. son seste alınan ses biraz boğuk geliyor ama kulak içi olduğu için son sese pek gerek duymuyorum. şarjı çok iyi. kullanımı iyi. ancak cihazın üzerindeki tuş biraz hassas olduğundan iç cebe koymamak gerek. zira son arananı farkında olmadan arayabilirsiniz
    Kelimesi kelimesine katılıyorum, jabra çok rahatsız samsung çok iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quantum;
    Abicim daha önce dediğim gibi linkini verdiğin önerdiğin sistem fabrika çıkışlı olarak önceki aracımda vardı böyle aparat falan da değildi teybin kendi özelliğiydi ekranından aranan, aradağım kişileri görebiliyor müzik dinliyebiliyordum
    Şu anki araçlarımın teyp leri zaten destekliyor onlarada orjinal olarak eklenti yapabilirim
    Ama dediğim gibi denedim bi daha asla öyle bişey istemem

Vakit bulduğumda bide teknoloji marketlere gideyim bakınayım özellikle fiyatlarına
    Samsung bi adım önde şimdilik

Tekrardan teşekkürler

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Quantum;
    Abicim daha önce dediğim gibi linkini verdiğin önerdiğin sistem fabrika çıkışlı olarak önceki aracımda vardı böyle aparat falan da değildi teybin kendi özelliğiydi ekranından aranan, aradağım kişileri görebiliyor müzik dinliyebiliyordum
    Şu anki araçlarımın teyp leri zaten destekliyor onlarada orjinal olarak eklenti yapabilirim
    Ama dediğim gibi denedim bi daha asla öyle bişey istemem

Vakit bulduğumda bide teknoloji marketlere gideyim bakınayım özellikle fiyatlarına
    Samsung bi adım önde şimdilik

Tekrardan teşekkürler
    Dedigim gibi kosebasi telefoncularindan pazarlikla 20-25 liraya belki alabilirsiniz Nokia kulaklik iPhone'la Nokia kulakligi mi kullanacagim demezseniz fiyat performans cok iyi. sarj olarak da gun icinde her bindigimde acmiyorum kulakligi ama surekli kullanmaya calistigimda da en az 2 hafta gitti. ufak bi arac sarji da alirsiniz onun icin kenarda durur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cevaplarınız için teşekkürler,

4-5 Gün önce Nokia BH 112 bluetooth kulaklık aldım biraz inceleyim sonra yorum yazarım diye bekledim

4-5 gün boyunca gün içerisinde saatlari aşan konuşma yapmışımdır şarjı halen bitmedi ama ne olur ne olmaz diye şarja taktım
    Sesi falan çok başarılı çok rahat duyabiliyorum karşı tarafın beni duymaması gibi bir durum hiç yaşamadım
    Bağlanma durumu harika saniyeden önce bağlanıyor olabilir cihazı açtığım anda connected diyor anında kullanıyorum
    Kulağı hiç rahatsız etmiyor gayet rahat
    Üzerinde aramayı kapatmak için tuş var yanlışlıkla basılacak bi tuş değil güzel 2 kere üst üste basınca en son aradığınız kişiyi arıyor

Şu anki yorumlar bunlar sıkıntı yok gibi..

blackeagle3434 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın

Bluetooth kulaklık alıcam. Ttec makaron düşünüyorum. Ürünle ilgili hiç biyerde yorum bulamadım..kullanan var mı nasıldır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)