Arkadaşlar aramızda icralık araç ihalesine giren varmıdır surekli olarak? Yani bu isi yapan?
Arkadaşlar aramızda icralık araç ihalesine giren varmıdır surekli olarak? Yani bu isi yapan?
BaYTaR MURO
eğer farklı araçlarsa girin. ama piyasa arabasıysa pek bulaşmayın. galericiler kendilerinden olmayanlara şişirtiyorlar ihaleyi.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
aracıya gerek yok ki https://esatis.uyap.gov.tr/esatis/index.html bu adresten takip edebilir online teklif verebilirsin.
ilahi tarafına hiç girmeden cevaba geliyim düşündüğünüz araca online olarak teklif verip alın derim ancak öncesinde otoparkta güzelce bi göz atın.
teşekkür ederim paylaşımların için,ancak mesela şu listedeki aracların hepsi ihale usülü satışa cıkacak ancak hıcbıryerde bulamıyorum bu aracların satısını
http://www.arabam.com/ikinciel/firma...ilisim/2014522
BaYTaR MURO
bir arkadaşım var. sürekli alır ihaleden araçlar. ben söyliyeyim. kabul ederse veririm numarsını görüşürsün.
bu işin asıl puf noktası bölge bölge araçlar var. ihalede genelde galericiler oluyor. mesela diyelimki 320 d var. piyasası diyelimki 70 milyar. biri diğerlerine 300 500 tek tek veriyor. diğer galericiler girmiyor ihaleye. komisyonu veren alıyor.
diyelimki fiyat pahalı gene aynı şekilde komisyonlarını ödüyor diğer ihaleye girenlere. kimse almıyor. araç satılamayınca sonraki açık arttırmada açılış fiyatı nerdeyse yarı yarıya düşüyor. o şekilde alıyor ve kâr ediyorlar.
bu tür araçlarda yani pahalı araçlarda diğer galericilere her birine 500 tl vermekte o galericiye koymadığından bu şekilde bir düzen kurmuşlar. yani ihaleden aracı alanda almayanlarda kârlı çıkıyor.
nerden biliyorsun denirse izlemek için çok defa girdim. araç almadım ama dönen olaylar böyle.
ben söylerim arkadaşa konuşursun bütçem bu dersin. ihaleye o araç düştüğü an gerekeni yapar alır verir aracı sana. öyle para marada almaz aracı almadan.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)