maasallah 205 hakkiyla yurumus
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
205mi16 headers fıltre duz boru egzost
VTS PT52 YAZILIM TIMING KAPAK TAŞLAMA FILTRE DUZ BORU EGZOST...
vts de pıston yokmu
Geçilirken herşey güzel tabı .EEE Bıde ben geçerken aynamda kalman dunyalara bedel HANİ
mi16 da senin gibi kaslı abi anlattıgın kadar varmış masallah
bu arada saxo hangisi plaka ne ?
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
bu speclerdeki 205 nasıl oluyorda 52 li arabayı bu kadar geciyor anlamıyorum.ya bizim istanbulun 52 li 106 saxoları okunmuş yada izmirin 52 lerinde bir sorun varbişey sorcam saxoda oem contamı kullanılmış ince conta yok sanırım?doğrumudur?
valla yanlıs anlamayında vıdeo komık olmus o speclerdekı bı saxonun okadar gerı dusmesı ımkansız ötesı stock - stock denense en kötu kafa burun olması gereken yerde 205 ayırmıs gıtmıs kı kadranıda 205 ın yavas geldı hıcbırsey cıkartamadım vıdeodan
İki aracada maşallah ... Allah kaza brela vermesin...
Ama o kadar cok boy yemesi biraz garip anlamadım
oVerBoosT
Aynı vtsyle kısa warkende yuruduk sonuç aynı uzunlada sonuc aynı...vıdeoda dıorum zaten kısası uzunu yok bu işin diye...
pt52 aracı çok büyütmüşsünüz bence siz kafanızda mi16 dediğmiz motor 160 hp 205 gti denilen aracın 106'dan daha başarılı bir aktarması var yere şuan pt52 olupta yakıtla 180 alan araçlar var mi16 doldursak neler olur acabaa ona ziyade..
az kaldı pt52'leri 8v ile beklerim istanbul araçlarını dener görürüz
bu videoda ki araç istanbul izmit taraflarında meşhur dediğimiz bir araçla kafa burun yürüdü izmir'de
debimetre'li araçlarda afr görmek gerekiyor düzgün bir ayar için 205'in cilveleri..
Kutsal mi16'ile bir denemeni tavsiye ederim 306 ile veya benim araçla müsaşit olduğun bir zaman deneriz çıktığında 205'ler artk bi ezber bozsun unutulmuş sanırım efsaneler.
sen şu arabayı ist'a bir getirsene![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)