Arkadaslar yolda kaldım sanırım immobilizer kilitlendi ne yapabilirim araba mars basmıyo tık tık edip kalıyo aku kutup baslarını soksem taksam dzlr mi
Araba 05 astra h
Arkadaslar yolda kaldım sanırım immobilizer kilitlendi ne yapabilirim araba mars basmıyo tık tık edip kalıyo aku kutup baslarını soksem taksam dzlr mi
Araba 05 astra h
akün bitmiş dostum imbo ile alakası yok
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
Teybi çalıştırmaya yetecek kadar güç olabiliyor ama araç çalışmıyor böyle durumda. Bana da akü gibi geldi.
ufak tefek ışıklar yanar ancak araba çalışmaz benim astradada olmuştu akü alıcaksın sakın vurdurarak çalıştırayım deme.
gösterge ışıkları gidip geliyorsa akun bitmiş
akude elektrik var amperi duşuk yetmiyor takviye yap çalışır
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Tanıdık ustan, kaskon vs yapılcak hiç bişeyin yoksa;
Kredi kartin gold kart ise ara kartın hizmet numarasını istediğin servis veya ustana ücretsiz çeksinler bide çekici parası vermeyin
Paşam farklar 4 lüler teyp hepsi calısıyo ama araba clsmıyo aku olsa far ynmaz en azndan bide arabayla 8 km giitim snra stop ettim tekrar clsmadı
farketmez akü dolu amperi düşük kalıyor eskimiştir buyuk ihtimalle
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Dediğimi yapın deneyin en azından.. Benim de araba hareket halindeyken falan kesilmişti tüm elektriğim bir kere.. Bazen arabayı kapatıyordu, bir şey alıp geliyordum yarım kontak herşey tamam kontağı basıyordum tık ediyordu tüm elektrik gidiyordu.. kaputu açtım baya elimle söktüm kutup başını..
Eğer olmuyorsa amperle alakalı bir şeydir hiç anlamam![]()
Astra J kasada aynı olay başıma geldi. Servisi aradım ve şu şekilde yönlendirdiler;
Anahtarı tak, kontağı aç ama marş basma. Kapat, sonra tekrar kontağı aç ve marş basma ve kontağı tekrar kapat. Sonra anahtarı çıkart, tekrar tak ve aynı işlemleri bi kez daha yap.
Çok seri yapma ama 2-3 saniye durakla her hamlede. Ve sonra marş basabilirsin.
Umarım H kasada da işe yarar.
I ♥ E21.
Arabayı çalıştırmaya yetecek güç ile parkların çektiği güç aynı değil be arkadaşım yolda giderken stop edebilir bunun nerede biteceği belli birşey değilki.
En son benim başıma aynı olay geldiğinde sigortamın yandığını gördüm. Eğer farın teybin vs çalışıyorsa aç sigorta kutunu, oradan immonun sigortasını bul. muhtemelen bir sigorta şeması vardır kutunun içinde. Olmadı tek tek kontrol et...
Muhtemelen yedek sigortalar vardır. Eğer yoksa en gereksizlerden bir tanesini takarsın.
Umarım sorunun bundan ileri geliyordur..
Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)