Arkadaşlar geçenlerde Camaro'nun fotoğraflarını çekmiştik ama Corvette'e vakit kalmamıştı... Ahmet kardeşim sağolsun geçen geldiğinde Z06nın da fotoğraflarını çekti
![]()
Arkadaşlar geçenlerde Camaro'nun fotoğraflarını çekmiştik ama Corvette'e vakit kalmamıştı... Ahmet kardeşim sağolsun geçen geldiğinde Z06nın da fotoğraflarını çekti
![]()
Aracınız o kadar güzel ki... Zaten hayalimdeki araba ve hatta hayalimdeki renk, duruş diyebilirim.
Sizi şahsen tanımasam da, sadece mesajlarınıza ve tutumunuza bakarak böyle bir araca sahip olmanıza da sevindim. Allah kaza bela, sıkıntı yaşatmasın. Fotografları çeken arkadaşı da tebrik etmek gerekir.
Maşallah , ağzınızın tadını iyi biliyorsunuzAsil benim düşüncelerimin çoğunu yazmış zaten. Forumdaki duruşunuzla ve araçtaki zevkinizle fark yaratıyosunuz . Ağız tadıyla binmek nasip etsin allah.
maşallah 2 araçta çok güzel ama corvette rengi ile ayrı güzel, kazasız belasız işallah...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, daha güzeli, gönlünüze göre olanı sizlerin olsun inşallahAhmet Kadir, sağolsun epey bir zaman harcadı benim için iki araca da gerçekten çok güzel çekimler oldu, ona da tekrar buradan teşekkür ederim
Uğraşamadım Mertcan, şu İstanbul Park olayından sonra bakalım...
Çok teşekkürler arkadaşlar![]()
Allah nazarlardan korusun. Bebek ikiside.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Cok teşekkür ederim arkadaşlar![]()
Maşallah abi çok canlılar. Kazasız belasız binersin inş.
Not: Geri dönüş yapamadım mesaj kutun dolmuş. Bilgine![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
abi 10 numara olmuş yanlış anlamanı istemem ama bazen çizildiğinin iyi olduğunu düşünüyorum görsel olarak muhteşem oldu belkide hayırlısı buydukocaman bir maşallah diyorum allah nazardan saklasın
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)