Geçen haftadan itibaren biraz moralim bozuk olduğundan, Cumartesi akşamı biraz üvey evlat ile uğraşayım dedim.
Boyasız plastikler, jantlarda kullandığım Arexons susuz temizlik ürününü kaptım ve Duster'ın kirli motoruna el attım.
Efendim, ürünün içinde azda olsa cila mevcut, amacı hafif tozluyken araç yüzeyinin silinmek suretiyle temizlenmesidir. Ancak ben tozluyken araç silmeyi tasvip etmediğimden, ürünü motor, jant ve dış boyasız plastiklerde kullanıyorum.
Gelelim öncesi ve sonrası fotoğraflara
Öncesi
30dk'lık uğraş sonucunda sonuç
Çok fazla uğraşmak istemedim, o yüzden çok ahım şahım bir durum olmadı ama ilk haline oranla güzel olduğu kesin
Periyodik olarak motoru silince, yıkamayada gerek kalmıyor ki ben yıkatmayı tercih etmeyenlerdenim.
Ürünü Bauhaus'da bulabilirsin, 13-15 TL arası fiyatlarda satılıyor. (Net rakamı hatırlamıyorum ama bu civardaydı)
Motoru silerken 2 tane gözden çıkardığınız mikrofiber veya o ayarda bir bez alın, biriyle kirleri silip diğeriylede geride kalabilecek izleri siliyorsunuz.
Beyine su kaçtı, yok sensör bozuldu derdide yok, sık, sil devam et tarzında bir ürün
Bir detailing konusunun daha sonuna geldik, başka bir detailing konusunda görüşmek üzere![]()
![]()