GT planet'in haberler bölümünde paylaşılmış,gerçeklik payı var mıdır arkadaşlar bayadır takip etmiyorum.
Link
GT planet'in haberler bölümünde paylaşılmış,gerçeklik payı var mıdır arkadaşlar bayadır takip etmiyorum.
Link
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Doğrudur. Bu sene tatil sezonunda çıkış yapacak. Büyük bir ihtima PS4 çıktıktan bir süre sonra GT7 çıkacak
1200 araç ( Standart ve Premium ayrımı olacak mı belli değil )
33 pist , 71 varyasyon.
Yokohama ve KW ile teknoloji ortaklığı .
Yeni lastik , süspansiyon ve aero fiziği
Yeni pist editörü
Yeni grafik render motoru
Online sistemde yenilikler.
Real/Virtual "Edge Effect" Activity diye bir uygulama var. Bunun için özel bir " ecu " lazım tam olarak sistem nasıl çalışacak bilmiyorum ama , gerçek hayatta GT de olan bir pistte yarışıp , sonrasında " ecu " dan alınan bilgileri gt ye yüklüyorsun ve gerçek pistte yarıştığın zaman ve gölgesi ( ghost modu ) birebir yarışabiliyorsun.
Galiba E3 te GT Academy demo çıkacak
Demo içeriği
Cars featured on the GT6 Silverstone demo (* denotes new to Gran Turismo):
Acura NSX ’91
*Alfa Romeo TZ3 Stradale ’11
*Alpine A110 1600S ’68
*Audi Sport quattro S1 Rally Car ’86
Ferrari 458 Italia ’09
*Ferrari Dino 246 GT ’71
Ford GT ’06
*KTM X-BOW R ’12
Lamborghini Countach LP400 ’74
*Light Car Company Rocket ’07
McLaren MP4-12C ’10
*Mercedes-Benz SLS AMG GT3 ’11
Nissan 370Z (Z34) (GT Academy Version) ’08
Nissan 370Z Tuned Car (GT Academy Version) ’08
Nissan GT-R Black edition (GT Academy Version) ’12
*Nissan GT-R Nismo GT3 N24 Schulze Motorsport
Nissan Leaf G (GT Academy Version)
*Tesla Motors Model S Signature Performance ’12
Toyota 86 GT ‘12
Gran Turismo®6 is coming! - News - gran-turismo.com
Her ps serisine 2 GT serisi çıktığına göre,bunun ps3'e çıkacak olması gayet mantıklı olmuş.Bu defa jant seçeneği umarım eski gt serileri gibi çok olur.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Sıfır aldığım PS3'e 3 aydır GT5 almaya üşenen ben, başlangıcı direk GT6 ile yapıcam bu gidişle![]()
araç sesleri gene kötü.
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
uzun lafın kısası gt5 in updated versiyonu olmuş gt6, araçlar yollar vs gibi özelliklerde ana tema yine değişmemiş sesler hala kötü![]()
Hadi sesi düzeltmediler anladıkta, en azından ae86 gibi 0 km satın alamadığımız efsane araçların iç mekanını yapma zahmetinde bari bulunsalar..
araç sesleri dışında biraz daha fazla gelişmiş grafikler ve daha iyi bir oyun motoru ile gelen süspansiyon fiziği ve yeni lastik modellemesi. bence gt5 i bir tık öteye taşıyıp yine keyifli oyun olacak.
1200 araç olacakmış bunun 450 kadarı premium.. yine aynı arabanın her seneki modelini göreceğiz herhalde..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
farkli versiyon diye 125635 tane mx5
45236 tane rx7 supra falan flan olacaksa
1200 arac 450 premium demek manasiz kazunori amcanin bunlardan etkilenmedigimizi anlamasi lazim
Ve bazi araclar kesinlikle hatali minilerin hakki verilmemis mesela girtlak yukluyosun 265 dedimi araba bitiyo
Egzoz sesleri ona keza
GT5 çıkmadan öne sürülen araç listesini hatırlayanlar olacaktır o listenin yarışı yok oyunda.
Forza grafik calisirsa gt tozlanir........
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bir Forza degil.. Sanirim olamayacakta.. GT ekibi sesleri duzeltene kadar Forza neler yapacak gorecegiz![]()
Bu simulatoru forza ile kıyaslamak bu oyuna haksızlık olur.Forza resmen 0-12 yas kesimine hitap ediyo , bu ise bi simulator , butun arabaların seslerinin birbirine benzemesi dışında bir eksiği yok bence.Kaza yapıyosun arabanın kaportasında görsel bi değişiklik olmuyo diyenlere test driver , driver , apocalypse driver vb. öneririm.
PSN:dohcvtec99
geçen sene GT konusunda da bu ses olayı çıktı ama şunu söylemeliyim ki 5+1 yada 7+1 sony ps3 kulaklıkla bu oyunu oynadığınızda sadece hava filtresi değişiminde bile aracın sesinin ne kadar farklılık gösterdiğini ve gerçeğe ne kadar yakın olduğunu anlıyorsunuz o yüzden youtube seslerini ciddiye almayın.
ben özellikle stock bir vti alıp sesini dinleyip oynadığım arabaya sonradan filtre ve egzoz ve benzeri modifiye parçalarını tek tek takarak seslerin ne kadar farklılık gösterdiğine şahit oldum. hatta ikici el ve sıfır arabalarda da ses farkı var.
Forza simülatör değil mi abi kusura bakma da olmamış bu yorum. gran turismonun grafiklerine ve oynayışına kimse bir şey demiyor ama sesleri hala gt2 den sesler resmen. Forza da bu kadar grafik yok ama evet bu o da simülasyon. Karşılaştırdığınız oyunlar resmen arcade oyunları.
2 aydır Kazunori Yamauchi tweetter'da abanıyorum lan olum şu oyuna wangan race (*) koyun diye,bu sefer
gene yoksa abi ben gt5 ile yola devam ederim gt 10'da çıksa.
(*) wangan race : japon otoban yarışı.
10 - 12 araç otobanda trafik akarkene A noktasından B noktasına yarışır.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)