Haftasonu ve ona müteakip bikaç gece kalacağım uygun fiyatlı bir yer önerisi yaparmısınız? Otopark sıkıntısı olmayan sıcak suyu olan ve yatacak yeri temiz olan bir yer olması yeterli.
Haftasonu ve ona müteakip bikaç gece kalacağım uygun fiyatlı bir yer önerisi yaparmısınız? Otopark sıkıntısı olmayan sıcak suyu olan ve yatacak yeri temiz olan bir yer olması yeterli.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Loooo Anadolu yakasında yaşayan yokmu![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Başka bir konuda bu arkadaş kadıköyde otelleri olduğundan bahsediyordu, isterseniz bir sorun kendisine.. "http://www.techturkey.com/forum/members/25556-utkunoa.html"
Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..
çok yardımı olur gerçekten.
Küçükyalıda '' Elit Otel '' şuanda fiyatları uygun zannedersem , şuan en kötü 130 , 200 TL arası anadolu yakasında temiz olan.
100 tl ler çok arkadaşlar ben akşam yatmaya gidicem sadece.
5 yildiz isterseniz bnm calistigim otel 5 yildizlilar arasinda fiyati en uygun olanlardan
Ilgilenirseniz pm atmaniz yeterli. Booking den rezervasyon kapi fiyatindan cok daha uygunuz genelde. Bir ipucu![]()
Kadıköy rıhtımda 2 otelde kaldım daha önce, her 2sindede önceki misafirler beyaz badana boya çalışmaları vardı.
Booking.com : Rhisos Hotel Maltepe , İstanbul, Türkiye - 59 Konuk değerlendirmeleri . Yerinizi hemen ayırtın!
maltepe tarafı düşünürsen , fiyatı hakkında fikrim yok ama elit otleden ucuzdur diye düşünüyorum..
hahhaaa yatmaya geldiydim deyip nezarette yatırmasınlar sonra
Ücreti biraz tuzlu gelebilir ama tanınmış otel hiçteyse Ahlak Şubeyle kanka değiller abiFenerbahçeli oyuncular kaldı birkaç kere Ayrıca birkaç dizi çekimlerinde kullanıldı
![]()
İstanbul İş Oteli | Anadolu Yakası Oteli | Titanic Hotels
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)