ikide atmışda ve aşşağıdan basıldı senkron olamadık Rur un güncel setup ını net olarak bilmiyorum yanıltmayım hakan güncel güç ve setup ı soranlara yazar zaten.230+ die biliyorum..
Mağlum yer.
CTR Type-R & Rur Golf Tsi - YouTube
ikide atmışda ve aşşağıdan basıldı senkron olamadık Rur un güncel setup ını net olarak bilmiyorum yanıltmayım hakan güncel güç ve setup ı soranlara yazar zaten.230+ die biliyorum..
Mağlum yer.
CTR Type-R & Rur Golf Tsi - YouTube
maşallah iki aracadabu hafta tayyarın ince detay işleri vardı işe yaramış kesinlikle. golf de çok çok iyi yürümüş bence tebrikler hakan abi
Masallah Type R zimba gibi kazasiz belasiz...
Vtec altı basılmış galiba. Her iki araca da maşallah tayyar çok sıkı belli. Köprü altı geçiş hızı 200 oluyor mu?
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Hakanın son yaptıklarıyla daha hızlı olmasını bekliyor(d)um;en azından gönlümden geçen bu..iki aracada maaşallah..
Teşekkürler iyi dilekler için ama tayyar iyi yürüyor yapacak bir şey yok.
Bir ayarımız daha kaldı inşallah onu yaparsak daha güzel olur düşüncesindeyim.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Maşallah, tayyar cok iyiymiş..
Hakan sanada maşallah
aksam ki sedan dizel seat ( gri ) H li bir plakaydi sanirim , kimin bilmiyorum ama su kopru ustunde basma hevesi yuzunden biyere patlayacaksiniz , dun aksam silme gecti benim yanimdan ...
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
köprü üstünde gazlamanın amacı nedir bi anlamadım gitti birisi görmeden yola çıksa kim neyin açıklamasını yapcak acaba ?
iyi dilekler için teşekkür ederim bu denemede kaçla geçtim köprüden dikkat etmedim acıkcası ama baya aşşağıdan bastık ayrımdan döndük zaten,yukardan basılsa aradaki fark daha farklı olurdu.
Ben altıya bile atamadım çok kısa bıraktık , 200 gibi 3-4 boy vardı sanırım
1.4 TSI GTX28 Loading...
uzundada basarız görmek için
Herkesin ayagina saglik. Guzel cekim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)