arkadaşlar 30 max. 35 bine kadar ailemle birlikte kullanabileceğim yakıt konusunda cimri dizel araç bakıyorum önerilerini & tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
dipnot : konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın![]()
arkadaşlar 30 max. 35 bine kadar ailemle birlikte kullanabileceğim yakıt konusunda cimri dizel araç bakıyorum önerilerini & tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
dipnot : konuyu yanlış yere açmış olabilir kusura bakmayın![]()
benım araç var dusunursenız
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...995810/detay/#
38.000 TL'ye Sıfır Km Fiat Punto var Multijet. Biraz fiyat aralığını yükseltebilirsen gerçekten ideal araçtır.
Zaten ikinci ellerinden de Full paket cam tavanlısını bile bulabilirsin az Km yapmışlarından dediğin paralara.
New Toy! - 41 AJV 325
Focus 109hp 240nm alin
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
makyajlı focus 2 lere bakabilirsiniz 2008 üzeri olanlara yani. o fiyat aralığına alınabilecek en mantıklı araç bana göre
opel'i direkt elyin bence. yenilerinin ici cok cabuk deforme oluyor, her ne kadar bu tür seyler kullanmaya baglı olsada.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Emre sanirim isim arkadaşim;
Size önerebileceğim birkaç otomobil var sizin isteklerinizi karşilayacaktir diye düşünüyorum telefonumu özelden pm ile atiyorum ararsaniz beni detayli bi şekilde konusuruz.
Not:Cumartesi gecesi aramazsaniz sevinirim malumm klabiriz.biz
Focus sedan öneririm.2010 altı modelleri o fiyatlara bulabilirsiniz.Güvenlik olsun yakıt olsun yol tutuş olsun çok güzel araçtır.Yanlız yol sesini biraz içeri alıyor o da çok abartılı değil zaten...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)