dostlar aracımın son halini nacizhane sizlerle paylaşmak istedim 2013 mayıs 19 itibari ile son hali buyrun.olumlu olumsuz herşeye açığız yeterki bi maşallah diyin
not:fotolar için idare edin
3. cü sayfadan yeni resimlerle
![]()
dostlar aracımın son halini nacizhane sizlerle paylaşmak istedim 2013 mayıs 19 itibari ile son hali buyrun.olumlu olumsuz herşeye açığız yeterki bi maşallah diyin
not:fotolar için idare edin
3. cü sayfadan yeni resimlerle
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Bir de fotoğraflar kötü diyor seninki kötüyse benimkiler ütü ile çekilmiş demektirMaşallah sade ve güzel
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Jantsız biraz eksik, çıplak gibi duruyor...
Vay vay vay.. Maşallah abim tertemiz yine, detailing de üstüne yok![]()
Aşk sadece tutkudur..
Maşallah çok temiz duruyor Allah kaza bela vermesin![]()
Kapı kolu ve çıta gövde rengi olsa nasıl olur acaba ?
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
maşallah güzel duruyor. cızırtı deyince bende colt czt sandım![]()
SEAT SPORT
coillerden sonra biraz böyle takılcaz malesef maddi durum
eyvallah kardeşim napalım nacizhane takılıyoruz.detalingte neçe ustalarımız var ben amatör takılıyorum
çok beyaz olur ya
Qtepe egzoz sisteminden dolayı adı cızırtıaçınca cız cız ötmesine bayılıyorum
![]()
artık corc-i zamanıcdti
Abi bi video çekinde egzoz sesini bizde duyalım![]()
Aşk sadece tutkudur..
Bence plaka fontları iyi durmuyor. Onlara el atsanız 10 numara olur.Onun dışında arkadaşın focusuna orjinal cd çalarını almıştık(sanırım 5 kapı ghialardan olanıydı) ona çevirici falan anfi bağlayıp kullanabiliyordu gayet güçlü teypti. Hem o teyp bölümünün tamamını kaplıyordu, güzel duruyordu, o alınabilir.
Instagram: mutusgarage
Öyle demek istemedim ki, kimileri orjinal cd çalarları performanslı olmadığı için tercih etmiyor, oradaki yerin tamamını dolu olması daha güzel bir görüntü diye yazdım onu.
Sonunda da güzel durmasından bahsettim, ondan önce anfi ve bass uyumlu olduğundan bahsettim, yani özetle hem yeri güzel kapatıyor, hem de ses verebiliyor dedim. Sizin teybinize kalitesiz demedim. Öyle göz kırpmanızı falan gerektirecek birşey yazmamıştım. Neyse, kazasız belasız sürüşler.
Instagram: mutusgarage
Jant ister, app ister, kapı bantları ve açma kolları gövde rengi ister,tamponlardaki sinyal yanılmıyosam onlar turuncu folyo ister.
Bunları yaparsanız tam olur bence
Maşallah kazasız belasız kullanın..
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
maşallah haydarım güzel olmuş güzel
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Maşallah devrem on numara. Hasan'ın arabayı da görünce aklıma geldi, Ramazan bayramından sonra Aksaray'a gelecem. kısmet olursa görüşelim. Diyarbakır 'da iken görüşemedik.
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
yok kardeşim canın sağolsun göz kırpma falan takılma.güzel düşüncen ve yorumların için çok sağol
orjinal tampon sinyalleri turuncu normalde ama yakıştıramadığımdan şeffafa çevirdim.beşiktaş baskı yakında inşallah
eyvallah kardo
Allah razı olsun devrem,aynen devrem görüşemedik oralarda inşallah gelirsen görüşürüz.benimde niyetim var oraya 1 hafta bi yaz tatilina![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)