Devran harikasın kanka.Bu konuda sana yorum yapmaya gerek yok zaten düşüncelerimizi sen biliyorsun.Özüne döndünyaptığın bu temiz işçilik için kocaman MAŞALLAH
)))
DEVO ASTRA GSİ İSTANBULPARK (İN CAR) - YouTube
Devran harikasın kanka.Bu konuda sana yorum yapmaya gerek yok zaten düşüncelerimizi sen biliyorsun.Özüne döndünyaptığın bu temiz işçilik için kocaman MAŞALLAH
)))
DEVO ASTRA GSİ İSTANBULPARK (İN CAR) - YouTube
Bu kadar kopması kötü değil mi ?
pilotaj iyi , video için teşekkürler
bu pistler keşke sürekli açık olsada tüm stresimizi burada atsak..çok iyi tebrikler arkadaşa.
hakkını vere vere gitmiş![]()
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
videodan belli oluyor zaten isteyerek kopardığı valla helal olsun araca da maşallah sonuna kadar keyifle izledim
Maşallah çok güzel olmuş gerçektende emeklerinize sağlık.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Keyifle izledim...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
devran valla suanda keyifle izledim yanında otururken çok keyifli oluyor
trübinlere eğlence kattın![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
canlı canlı yanlamasını ve sonrasında kesiciye girmesini izlemek gerçekten harikaydı MAŞALLAH hem arabasına ve kullanana gözlerimiz bayram etti sayesinde haziran 2'de tekrar aynısını bekliyoruz inşallah bir aksilik çıkmaz ve kısmet olursa![]()
eksik olmayin beyler valla ozlemisim pistleri heleki f1 pisti olunca hakkini vereyim dedim stres attik zamana kosturmadim keyfini cikardim baktim seyirci action istiyo okadar insan duz gecen arabalari e5 tede goruyoayri bi renk kattgmi dusunuyorm guzel dilekleriniz icin tesekkurler
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-