Link: Kaza Odaklı Scooter Sürücüsü - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Öldüren yorum:
Ölmüyorda oç ölümsüzlük kodu yazmış sanki. neyse en sonunda sparta çukuruna attı kendini.
Link: Kaza Odaklı Scooter Sürücüsü - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
Öldüren yorum:
Ölmüyorda oç ölümsüzlük kodu yazmış sanki. neyse en sonunda sparta çukuruna attı kendini.
Bende buna cok guldum hahaelini 'w' dan çekse sorun bitecek.![]()
uçtu herif çukura...
yorumlar çok iyi yalnız..
motoru azrail ittiriyo arkadanTrafik milim milim ilerlerken ölmek de zorlaşıyor tabi. Derin çukuru görünce nasıl da hevesle atladı. Bence oldu bu sefer.Israrcıda pezevenk.bu kadar istikrarlı sürücü görmedim ben. çukurun içinde de çarpacak bi yerler bulmuştur kesin.
sağlam yorumlar var![]()
☻/
/▌
/ \
imkansızı başardı![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
yorumlar sesli gülmeme sebep oldu![]()
OEM+
bu yoruma bittim. gülmemek imkansız.....
"Trafik milim milim ilerlerken ölmek de zorlaşıyor tabi. Derin çukuru görünce nasıl da hevesle atladı. Bence oldu bu sefer."
Videodan cok yorumlar bitirdi yanaklarım agrıdı
arkadaşlar olayın bana ne kadar komik geldiğini size şöyle anlatıyım: bakın 30 yaşındayım, hayatımda hiçbir video'ya ve video'ya ait yorumlara bu kadar gülmedim. elimi yüzümü yıkadım, yaşlar boşaldı yeminle gözlerimden!hala da anırıyorum, yıkılıyo bizim apartman!!!
not: 2 numara şanzelize'nin, onun da yeri başka tabi.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
hepsi birbirinden enfes yorumlar, top 10:
elini 'w' den çekse sorun bitecek.
ölmüyor da oç, ölümsüzlük kodu yazmış sanki. neyse en sonunda sparta çukuruna attı kendini.
GTA gibi, vurduğu araç da duruyor, sürücüsü çıkıyor içinden. araç hareket etmiyor bi daha aq.
bu adamın ölmemesi değil, yaşaması normal karşılanmamalı bence.
****** evladı bi sağa sola lan.
motoru azrail ittiriyo arkadan.
trafik milim milim ilerlerken ölmek de zorlaşıyor tabi. derin çukuru görünce nasıl da hevesle atladı. bence oldu bu sefer.
ısrarcı da pezevenk.
bu kadar istikrarlı sürücü görmedim ben. çukurun içinde de çarpacak bi yerler bulmuştur kesin.
sonunda kendi de rahatladı, bizi de rahatlattı.
lanet olası kanalın etrafında bir korkuluk olmaz mı, al olmuyor işte.
insan çarpa çarpa öğrenir, bunun çarptıkça çarpası geliyo amk.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)