Bi arac almak icin gebze tatlikuyuya gitmem gerekiyor, otobus tren neyse nasil gidilir? Avrupa yakasindan gidicem
Bi arac almak icin gebze tatlikuyuya gitmem gerekiyor, otobus tren neyse nasil gidilir? Avrupa yakasindan gidicem
yolda çok sıkılırım falan derseniz, harem gebze minibüsleri katil yapar sizi,
kadıköye geçip ordan metro ile kartala kadar gidebilirsiniz... trafik derdi olmaz 20-30dk da kartala gidersiniz...
ordan gebzeye minibüs ile devam edersiniz... kafanız rahat olur, sakin sakin gidersiniz...
Loading...
sen bin aga şehirlerarası bir arabaya alibeyköyden gebze terminalinde in gebze haremin egzotik ortamında mahvolursun arabadan soğursun
En kolay ve zahmetsiz olanı esenlerden Gebze Koop la gelmek. Diğer türlü metrobüs ile kadıköye oradan kartala kadar metro ile oradan da gebze- harem e
Gebze koop la gelin ben alayım size gebzeden abi![]()
500T binerseniz gebzeye kadar gidiyor e5 ten gider tam olarak neresine bilmiyorum.
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
500t şifaya kadar gelir gebze harem ile tatlıkuyu köprüsüne kadar gelirsin
500t yada kartala kadar metroyla gelip gebze hareme binmek mantıklı
gebze kooplar ile çok oyalanırsın
kardeşim esenlerden gebze koopa bin.diğer türlü metrobüs sonrasında harem minübüsü uzatırsın.gebze koopla 1 saate kadar burada olursun bende indiğin yerden alır tatlıkuyuya götürürüm seni.telimi pm atıyorum
nezaman gitmeyi düşünüyorsun?
kaynarca divan otelin karşısında işyerim en kötü olmadı gel buraya birlikte gidelim saat uyarsa
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)