Merhaba
99 corolla 3 arka cam 500 tl fiyat verdiler izmit zibart neden bu kadar pahalı ?
Merhaba
99 corolla 3 arka cam 500 tl fiyat verdiler izmit zibart neden bu kadar pahalı ?
Family Rider
So So Slow rider
2005 te yaptirmistik.hatta 2004 sonu hala ayni arabanin ustunde ne renk acildi nede kalkma yapti.
İste ondan pahali.
LLumar iyidir tavsiye ederim, yerine göre ön cam hariç 300tl ye yapan yerler var , ben bugüne kadar tüm araçlarımı llumar yaptırdım 1 kere sorun yaşamadım.
ziebart ın bence herşeyinin fiyatı abartı , tamam kaliteli ama kurumsal giderlerin parasını ödemeye de gerek yok.
3 parça cam için 500 tl vermem açıkcası, sonuçta incecik bir jelatin kalitelidir vs. dir ancak o kadar parada günahtır.
TT'de ön cam dahil ziabart yapıldı filmler açıldı sagolsunlar kabul edip garantiye soktular, yeni yapılan film'ler daha rezil ön camda koş koca çizikler sag camda en az 10 tane kabarcık.
Yapan usta ilk ve en iyi ustalarıydı, filmin üzerinde ne ziabart ne bişey kutuda yalandan sticker,
Biride yanlışlık var derse faturası ve mal ortada, ibret olsun diye sokturmuyorum.
Diğer akrabalarımda kumar var sıkıntısız, ama onlarında sorun yaşadığı filmler oldu.
valla butun araçlarıma zıebart yaptırdım, birtek annemın aracına avcılarda bıyerde yaptırdık. Malzeme kalitesi nedır ne degıldır anlamam, fılmın kalkması kesınlıkle ıscılık kalıtesıyle alakalı ona emınım ama Ziebart'ın tek farkı gozlemledıgım kadarıyla fılmden once altına pvc gıbı boyle ılgınc bı madde koyuyorlar ( guvenlık fılmıyms, camın dagılmasını engellıyor şeffaf renkte ) onun uzerine film uygulaması yapıyorlar.
şimdiki aracıma da daha önceki 2 aracıma da hep ziebarttan film yaptırdım. hiçbir sıkıntı yaşamadım. evet fiyatı çok yüksek ama belli dönemlerde %25 indirime giriyor onu yakalamak lazım 400-450tl civarı fiyatlara yapıyorlar. keza boya korumaları da aynı şekilde indirime giriyor.
2007 yılında yaptırdığım eski aracım geçen hafta geldi istanbula filmler hala ilk günki gibi..
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
2004 vectramızda var ziebart film hala hiç solma yok kalkma yok bikeresinde arka sol cam kırıldı ziebart 150 tl istedi tek cama yaptırmadık baska bi film cektirdik 1 sene sonra rengi değişti tekrar ziebarta gidip 150 tl yi bayıldık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)