koyu laciverttede güzel sonuc alabilirmiyiz?
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
varsa satan alabilirim veya muadili ?
Muadil olarak chemical guys glossworkz yada cherry wax. 3 sise PB Black Hole dan sonra glossworkz aldim. PB ye gore daha yumusak bi yuzey brakiyo. Dolgu olarak cok bi fark yok hemen hemen aynilar fiyat olarakta ole. Parlaklik olarak daha parlak geldi gozume araba resmen siyah cam gibi pastadan sonra glosswokz atip bi foto cekmistim . Telefon cekimi tavan
![]()
koyu renk araçlar denmişte benim arabamda koyu kırmızı bordo gibi olurmu yani kullanılırmı ?
farrk muzzam cok begendim
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
kalıcılığı nasıl acaba ? Glaze gibi mi ? Ben kendimi garantiye almak için her zaman önce black hole ardından jet seal atıyorum, yanlış mı yapıyoruz acaba ?
bende her zaman pb+m21 yada collinite 915 kullanıyorum gayet memnunum...
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
Az biraz bekleyin, Nano doldurucularla da gelecegiz gibi duruyor 2-3 ay randimanli gidersek bir markayi daha semsiyemiz altina alacagiz. Hic bir puruz yok su an icin, sadece planlarimizi yapiyoruz. 1 sene icinde dunya uzerindeki en populer markalari Turkiye icinde tedarik edecegiz.
Hakan az cok biliyor sizdirma pis dalarim![]()
Bu aralar bende blackhole u kullanıyorum. Acaip hoşuma gitti. Tabi biz halen elle uygulayıp sildiğimiz için şu ana kadar kullandığım cilalar arasnda en kolay uygulanan bu oldu. Camsı bi parlaklık veriyor araca.
Bu arada abi sana bi sorum var. Meg in sarı pediyle uyguluyorum bunu. Normal yayıp kurumasını bekleyip mf bezle parlatıyorum. Şimdi videoyu izledikten sonra acaba başka pedle bastıra bastıra yedire yedire uygulasam çok fark olur mu ?
cherry wet wax tan snra yeni favorim glossworkz + fk1000p kalıcılık daha fazla oluyor
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)