abilerim kardeşlerım selamlar.haziran sonuna doğru kayıt olucam
şimdiden araştırıyim dedim.merkeze yakın çok kalabalık olmayan salon bakıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var.aksu dan gidip gelicem.ulaşım ı önemli. Saygılar..
abilerim kardeşlerım selamlar.haziran sonuna doğru kayıt olucam
şimdiden araştırıyim dedim.merkeze yakın çok kalabalık olmayan salon bakıyorum. tavsiyelerinize ihtiyacım var.aksu dan gidip gelicem.ulaşım ı önemli. Saygılar..
hmm dedeman tarafina bakman gerekir life gym awaros vs var o tarafta aslında alper agbi var integrasi var turbo o da gidiyor ona sorabilirsin
evet abi beyaz turbo teg var galiba kendisini biliyorum ama tanışmışlığım yok.malesef.abi dedeman a otobüsle gitmem sıkıntı olur gibi.kesin arabayla gitmicem çünki.bana merkeze yakın olması iyi olur gibi.çok saol tavsiyen için abi. Saygılar.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Lifegym'e uye olurken dikkat edilmesi gereken nokta, Turkiyenin en iyi en cok subesi olan gym biziz gibi sacma laflar ediyorlar, diger subelere bakin istanbulun en ucra koseleri.
3000tl gibi ucret istediler, en son tmm haci mudurume soriyim 1000tl olsun dedi
Uzerinden baya gecti ama 800tl ye uye olan var gibi acik bir pazarlama.hatasi var
Edit: lara tarafinda, migrosun karsi caprazida olandan bahsediyorum.
kardeşim aksudan gidip geliceksen kepez belediyesi kavsagında bir fıtness salonu var ulasımda pek zor olmaz tek dolmus ıle evıne gıder gelırsın
geçen ya portakal çiçeğindekine gitmiştim adını unuttum ama bulursun yolüstü 2 katlı biyer galeri yanındaiyiydi havuz dışında herşey var hocaları da ilgileniyodu
Antalya & Konya Fotoğraf ve Video Çekimleri
https://www.facebook.com/CnrworksPhotoVideo
2005 Ford Tourneo Connect (Megachips)
2012 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum AVM
düşünmedim gelince bi konuşalım olmazsa
Antalya & Konya Fotoğraf ve Video Çekimleri
https://www.facebook.com/CnrworksPhotoVideo
2005 Ford Tourneo Connect (Megachips)
2012 Nissan Qashqai 1.5 dCi Platinum AVM
Kardeşim gel sen bu spor işinden vazgeç
20-25 km diyosun.
git gel 50 km.
üstelik arabayla gitmeyeceksin ve otobüs/dolmuş vasıtasıyla gideceksin.
Vallahi akıl karı değil gel sen bu salon işinden vazgeç. 2 -3 alet al evde çalış en temizi o olur
Ama illa ki gidicem diyosan Lotis'e git. Hiç olmazsa Groupon / Şehir fırsatında şu an 59 Tl gibi bir rakamı var.
Üstelik hocası Abdullah samimi arkadaşımdır. İyidir güzel insandır , yardımcı olur her konuda.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
abi otobüsle çok bi para çıkmaz gitgel 5 lira haftada üçgün gitsem 15 aylık 60 yapar 60 tl de salon aylık 120 eder hadi 150 olsunuzun yola alışkınım ortaokulu kamile çömlekçide okudum.
evde çalışamam abi işin doğrusu
kısacası benimkisi bi heves aslında.
büyük ihtimal lotis e kayıt olucam şuan.çok saol abi tavsiyen için. Saygılar.siz lotis e gidiyosunuz sanırım kısmet olursa tanışmak isterim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)