2 sene once aldigim aracimi cok deger verdigim abilerim sayesinde cok sukur bitirebildik.
Aracim 1997 Lexus SC300 5 ileri , Toyota Soarer ile ayni saseye sahip. Araci almamda en buyuk etken zaten Ayhan abinin sagdan direksiyon Soarer'ini saga gecirmesinde yardim ederken arabadan her gecen gun etkilenmem. Uzun lafin kisasi 2011 subat ayinda araci aldigim gunler;
Araci almamin diger bir sebebi zaten 2JZGE olan araca 2JZGTE swap yapmanin kolay olmasi
Ebayden 2 defa 2JZGTE almama ragmen 2 side yar olmadi bir turlu ve malesef kotu tecrubeler yasatti bana. Ben de biraz sogudum ama bu esnada Ayhan abi Soareri satip yerine Supra aldi. Hem de su ise bakin ki yine sagdan direksiyon***** soldan direksiyon swapta adam tecrubeli dusunduk tasindik bir supra alsak ben etinden o budundan faydalanabilip projeleri tamamlayabilecektik ve arayisa gectik, cok fazla vaktim olmadigindan macerayi tekrar guncelleyecegim. Simdilik mola.
Edit aracin parca listesi asagidaki gibi, arabanin motoru stok;
6766 JB Ported H Cover T4 Divided .84 AR
DEI T4 Cover Kit
Dr Tweak Swap Harness
FIC 1100cc injectors
Aeromotive 13900 Fuel regulator
Walbro 400 Lph Fuel Pump
OBX Fuel Rail
Cusco Oil Catch Can
Mishimoto Radiator Hose Kit
Omni 3.5 Bar Map Sensor
Ebay 2JZGTE manifold
Ebay 50mm Wastegate
Ebay Downpipe
Tein Flex Coilovers
Tein EDFC
Greddy Front Sturt Bar
Buddy Club Condenser
Precision 600HP Intercooler
Aem Uego / Boost
Haltech Boost Selenoid
Aem EMS Gen 2
Clutch Masters FX500 Custom Clutch
Clutch Masters Flywheel
Defi Advance Zd
Work Emotion Ultimate CR 18"x 8.5 18"x9.5 +38
Work Red Lug Nuts
Work Center Caps
Nitto Invo
Aklima geldikce yazicam parcalarin devamini satin alirken hic bir yere yazmak aklima gelmedi![]()