Saat 21:00 sularında İdealtepe sahilden, E-5 Çevre yoluna bağlanan viyadükte gayet normal bir şekilde seyir ederken biranda acı fren sesleriyle beliren kontrol kaybı ile Mercedes bariyerleri parçalayarak karşı şeritten uçup tam aracımın önüne düştü, belki bi 5-10 saniye yani (3-5 km) daha hızlı gitsem direk benim aracıma ve yan şeridimdeki araca patlayacaktı.. Kaldıki demir bariyerin büyük bi kısmı benim ve solumdaki aracın arka tarafımızdan yani bagaj tarafımızdan uçtu. Tam film gibi bi sahne yaşadık birkaç saniyeliğine.. Aynı noktada birçok araç virajların keskinliği ve asfaltın kaygan olması sebebiyle yaklaşık gün aşırı kaza yapmakta ve bazende araçların iki şeridin arasından dikeylemesine alttaki dereye uçtuğu görülmekte.. Burda paylaşmamın sebebi, bunlar bize ders olsun, biliyoruz hergün sayısız kazalar olmakta ve herbirini paylaşsak burda konu açıcak yer kalmaz, yollarda daha da dikkatli olalım arkadaşlar, biranlık öfkeyle, stresle yada aceleyle hızlıca biyere gitmemiz gerekebiliyor, hız yapabiliyoruz ama bu imkanlarıda göz önüne alalım ve kendi tedbirinizi alın gerisi kader kısmet.. İmkansız diye birşey olmadığını kaza yapan 55-60 yaşındaki amcamız bugece bana kanıtlamış oldu. Allah'tan kendisinde ağır birşey yok. Allah'tan acil şifalar diliyorum..
![]()