User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Yağ eksiltme??

61TS061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yağ eksiltme??

arkadaşlar selamlar herkese.aracım fazla yağ eksiltmiyor.ama hafta sonu toplam 300km lik bir yol yaptım ve bugün yağ seviyesini kontrol ettiğimde yağın neredeyse 1lt eksildiğini gördüm.size sorum yağ eksiltmenin kullanılan mazotun kalitesi ile alakası var mıdır?aldığım yakıttan şüphelendim biraz.(PO PRODİZEL)araba ilk defa böyle birşey yaptı.turbom yeni revize oldu kaçak yok.intercoolerde yağ da yok.mavi duman v.s hiçbirşey yok.ikinci bir ihtimal de şu ki ben genelde castrol magnatec diesel kullanırım ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.şu anki ustanın koyduğu mobil 3000 serisi yağ da kanımca pek kaliteli değil.ama yolda gelirken ara ara sıkıştırdım da hani.bir ara 200 ü gördü anlık olarak ama genelde 100-120 arası geldim.yani sürekli tam gaz gelmedim sonuçta.cevaplarınızı bekliyorum.
    VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5w ? Kac yag bide istersen mobilin sitesinde onerdigi mobil 1 yaglardan koymayi dene

61TS061 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5w ? Kac yag bide istersen mobilin sitesinde onerdigi mobil 1 yaglardan koymayi dene
    10w40 kullanıyorum.5 serisi daha çok eksiltme yapar eski motorlarda diye biliyorum.
    VW BORA 1.9TDI COMFORTLİNE 2000

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimkide eski motor bendede5w30 var sikinti yok ne oneriyorda onu kullan.standart arac seninki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde arabam 32 binde , son 4-5 bin kmdir yag isigi marstan sonra sonuyor. ( mars yaparken de diger isiklarin sonmesini bekliyorum ) ilk basta bakim yaklastigi icin biraz yag eksiltmistir dedim ama bakimdan sonra da degismedi birsey. Mars yaptiktan 3-4 sn sonra sonuyor isik. Problem midir bu ? Yag seviyesini kontrol edemedim henuz .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)