Arkadaslar selam.
Xenon almayı planlıyorum. 4300 veya 6000K marka olarak ne tercih etmeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkurler.
Arkadaslar selam.
Xenon almayı planlıyorum. 4300 veya 6000K marka olarak ne tercih etmeliyim. Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkurler.
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
Marka Arıyosan MTEC Al Veya PHLPS Ama Markaya Bağlı Kalma Hepsi Aynı Zaten 2 Yılda Garanti Veriyolar Mercekli Farda Varsa Aracında 4300 K 100-150 Lira Arasında Olan Setlerden Al
Ben son aracıma philips 6000k almıştım inanılmaz memnundum yolu cok iyi gösteriyordu. Piyasadakilere göre mtech ve philipsler biraz pahalıdır ama inan değiyor.
☻/
/▌
/ \
shield alabilirsen faydasını görürsün. fiyatı pahalıdır ancak garanti değişim imkanları çok hızlıdır. 1 dediğini 2 etmeden anında yenilerler shieldde sorun yaşadığında. geneldede sorun yaşamazsın zaten. xenonda ucuz markalarda garanti olayı sıkıntılı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu konuyada göz gezdir istersen
http://www.techturkey.com/forum/sohb...anicilari.html
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Bence markaya değil aldığınız yere dikkat edin, mümkünse aldığınız yerde montaj yaptırın. Bir problem olduğunda direk değiştirirler böylece garanti vs. uğraşılmaz![]()
diyemedim ya la
aman aman çakma mtec almayın maf verdiğiniz paraya yazık olur.mtec öneririm 150-200 arası mtecler var.orjınal olmasına dikkat edin.
xenonların hepsi aynı hatta çoğu aynı fabrikadalardan çıkıyor farklı etiket ve kaplar adı altında..
philips mtec iyidir.. clearvision methini duydum memnun insanlar vardı onları referans alarak iyi olduuğunu düşünüyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Onca güzel fikire bir bir teşekkür. Cok arada derede kaldım ama en makul olanı deneyeceğim sanırım teşekkurler![]()
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
abi zenon kaliteli olcak ucuz zenon yol göstermiyor hele yağmurda hiç görünmüyor mtec kullanıyorum ince balans süper.
halojen farlarınıza xenon takmayın!!!!!!!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)