Araç muhteşem olmuş, en çok da magic body control'e bittim diyebilirim..
MAGIC BODY CONTROL
Araç muhteşem olmuş, en çok da magic body control'e bittim diyebilirim..
MAGIC BODY CONTROL
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Şu sistem mütiş işte helal olsun S class a yakışanda bu.
ee şimdi biz bunu izledik ama arabamızdan soğuduk o nolucak![]()
BOSE Active Suspension comparison - YouTube
seneler önce böyle birşey izlemiştim. şimdi merco nun videosunu izleyince aklıma geldi![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
onu bunu geçtimde mercedesin reklam kalitesi çok yüksek arkadaş ne izlettiriyor ya. ayrıca araçtada bokunu çıkarmak deyimi kullanılmış. mükemmel. a8 devrini kapattım.
masalla masalla
son nokta bu yaa resmen aşmış kendisini
yuh demek istiyorum
Buram buram kalite kokuyor arkadas. Yıldız bu işi biliyor.
☻/
/▌
/ \
bu sistem turkiye de bozulur, o kamera onunde 2340234234 cukur gorunce kafayi yiyip almanya ya help command i gecer![]()
İzlemez olaydım keşke fotoğraflarda beğenmemiştim içini ama video da çok hoşuma gitti tek gözüme takılan şey ambiyans ışığının kırmızı oluşu beğenmedim arabalardan soğdum yaa yarım saatir kendimi herşeyi akıl eden arabayıda kullanmak zevk vermez diye avutmaya çalışıyorumyalnız o ani duruş sistemi türkiyede iş yapmaz arkadan gelen herzeman toyota olmayabilir ***** 4 lüde yaksa havayi fişekte atsa durduramayabilir arkadakini
![]()
Araba sürmeyi unutturur bu araba!!
mercedes'teki sistemle bunun alakası yok. lexus'taki aracı tahtaya çeviren viraj denge sabitleyicisi bir nevi. mercedes'teki ise yoldaki engebeleri yokmuş hissine çeviren ütü mübarek. otomobilde konfor tarihi açısından bi devrim kısacası. kaldı ki s klasse dünyanın en önemli 3-5 modelinden birisidir.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Tahtaya mi ceviriyor ? Viraj denge sabitleyicisi mi ? Vay be muhendis misin? 00:44-0:55 saniyeler arasina hic bakma geregi duymadin herhalde ? Videonun sonunda arabanin atlayabildigi bile iddia ediliyor, bakmadan yaptigin yorum enteresan geldi.
Adamlar o zaman yapmis, uygulanabilir hale getirememisler, ya pahali gelmistir ya birsey olmustur fakat mercedes araclara koyabilmis tebrikler.
ben o videoyu 4-5 sene önce izledim.
"tahta" ibaresi anlaşılmamış. şimdi siz hiç yana yatmayan bi araçta, viraja hızlı girdiğinizde oturduğunuz koltukta sabit kalacağınızı mı zannediyosunuz?mühendis değilim ama beyinsiz de değilim.
ayrıca ortaya çıkarıp araçta uygulamadıktan sonra bi anlamı yoktur o teknolojinin. yoksa neler yapıldı bu dünyada neler...gerçi konuştuğumuz modellerden birisi büyük ölçüde otomobil tarihini şekillendiren s klasse; diğeri de zamanında ona, onun silahlarıyla (bir nevi kopya) rakip olarak ortaya çıkmış bi model.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
O değilde ne ara Bose süspansiyon sistemli Lexus LS400 ve yani kasa S kullandın?
Al bak tahta viraj çubuğu
http://www.extremetech.com/wp-conten...-11_edited.jpg
A Bose Suspension - News - Automobile Magazine
yeni s kasayı bir süre kullanıp başka bir araba kullanan adam 2güne dağıtır o arabayı bu konfora, cukurları hissetmemeye alıştıktan sonra
tahta yorumu da cem yılmaz'ı hatırlattı![]()
mükemmel ötesi gerçektenama trafik de böyle arabaların gezmesi doğru değil arkanda vuracaz sonra al başına belayı D:
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)