Merhabalar santa barbara ya gitme durumum var yazın 1 aylık California ile arasında ulaşım nasıl acaba bilen arkadaşlardan rica ediyorum teşekkürler
Merhabalar santa barbara ya gitme durumum var yazın 1 aylık California ile arasında ulaşım nasıl acaba bilen arkadaşlardan rica ediyorum teşekkürler
uçak taksiler gidiyor diye biliyorum.
M. The most powerful letter in the world.
Ben Malibu'ya kadar gitmiştim. Araç kiralayıp gitmek en mantıklısı.
For those ten seconds or less, I'm free.
turbo&quatro görürse sanırım amerikada olduğu için en doğru bilgiyi o verir kendisi miami merkez cami yardımlaşma derneğininde başkanıdır..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Vize, seyehat plani, Amerikaya kapak atma gibi her turlu konuda danismanlik hizmeti verilir. Hergun mutlaka pm geliyor ilgili konular icin![]()
Yusuf abi teşekkürler![]()
Konuyla alakasız olaraktan, Vize ve İstanbul'daki konsolosluk hakkında sorularınızı ben de cevaplayabilirim.
konsoloslukta hala fenerbahce posterleri asili mi ?![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Herkese merhabalarWork and travel programıyla Amerika'ya gideceğim bende, 5 Haziran sabahı vize mülakatım var heyecan hatsafhada
Neler önerirsiniz mrttncr & turbo&quattro abilerim?
Abd içinde neler yapılmalı, nereler gezilmeli, nerden alınır hakkında yorumlarınızı almak iyi olur benim için![]()
Bu arada Las Vegas primm'e gidiyorum, Carls Jr'de çalışıcam
Saygılarımla
Bayadır aklımdaydın yusuf abi, vwturk'ten tanıyor ve takip ediyorum seni
Çok teşekkür ederim şimdiden
Saygılarıma
İnşallah alırsınız vizenizi![]()
mükemmel bir yer düşünmeden git. değişim öğrencisi olarak 1 sene bulundum.isla vista baskadır diyorum kesinlikle3tane guzel club'ı var ki onlardanda sports bardan cevirme ama isla vista gibi biryer varken zaten cluba kimse gitmiyor
eger birde community college a gidiceksen yani uscb ye gitmeyeceksen daha da kebab yeri falan
insanları zengindir çoğu, dunyanın 4 bir yanından öğrenci yağıyor ve bir o kadarda emekli var.
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)