2,39 en iyi süre pistin e5 gibi olması ve sürekli zaman kaybı yaşanması sürenin daha aşağılara çekilememesine sebep olmuştur.
LİNK : 2 haziran istanbul park megane rs - YouTube
2,39 en iyi süre pistin e5 gibi olması ve sürekli zaman kaybı yaşanması sürenin daha aşağılara çekilememesine sebep olmuştur.
LİNK : 2 haziran istanbul park megane rs - YouTube
maşallah çok başarılı , insan alıştıkça daha iyi kullanıyor arabayı nerde ne tepki verdiğinide çözdünmü tamamdır , tekrardan maşallah rs e ..
Oncelikle saga donuslerde elinizi kapiya dayamayin diyebilirim, direk o gozume carpti fakat zaman oldukca tatmin edici
maşallah bu rs bizim semtteki bugun aksam 7 gibi gördüğüm büyükderedeki rs mi![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Kapıya dayanma konusu belki farklı koltukla daha iyi olabilir ? bir de merak ettiğim oturuş pozisyonunuz bana birazcık uzak geldi. Günlük olarak öyle kullanıyorsunuzdur ben de uzakta daha rahatım ama pist koşullarında biraz daha yakın olsanız s virajlarda falan kontra verirken direksiyon toplarken daha başarılı olur gibi geldi. Yanlış anlamazsınız umarım zaten iyi olan sürüşünüze bişeyler katabilmek için yazdım![]()
evet biraz değil baya uzak oturuyorum normalde burda biraz daha öne aldım ayaklarım katlanıyormuş gibi oluyor çok öne alınca. direksiyondan elim çıkıcakmış gibi olmuş bazı virajlarda oda içeride çok arabanın olması cizgiyi koruyamamam ve bu nedenle aracın çok kayması pist çok kalabalıktı çoğu yerde iyi yer tutamadım diğer araçlar yüzünden bu yüzden dışarıdan geçmeye çalıştım ve çok kaydı araç ama şu bir gerçek pilotaj öenmli ama diğer araçlardan çok daha iyi yol tutması aracın ve çizgileri nizami kullanmak dıştan içe doğru sürekli ben yoldan çıkan araçlara dikkat ettim sürekli ana yoldaki gibi dardan kapatarak girdiler ve hep devirden düştüler ve ya yoldan çıktılar geçilen arabaların çoğu güç olarak aracımdan fazla ama çizgileri koruyunca ve arabanı çok iyi tanıyınca geçmek çokta zor olmuyor
maşallah çok keyifli olmuş![]()
maşallah keyiflii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)