Seans 1 islak zemin moulded lastiklerle intihar komandosu seklinde gecti, sonra zaten arka fren balatalari tamamen bitti. Kontrol nispeten zordu..
Seans1
ISTANBUL PARK 34SUS 94 SEANS1PART1 - YouTube
Seans2 Part 1
Seans 2 e bitik fren balatalariyla basladik, arada hidrolik direksyon gittiginden iyi kol kasi yapmisim. Ayaklara dikkat ederseniz devamli Heel and toe kullanarak gittim. Lastiklerin tabani cok dar oldugundan tahmin ettigim tutunmayi elde edemedim (210)
ISTANBUL PARK 34SUS94 Seans 2 Part 1 - YouTube
Seans2 Part 2
Part2 nin sonunda bir tane zamana karsi tur atabildim, son virajda hidrolik direksyon iptal olunca araba koptu malesef ve zaman gitti. Daha onceki turlardan bir video yu ucuna ekleyince 2;32-33 gibi bir sure cikti ama tabi bu sureyi yapamadik gercek anlamda. Debriyaj 65.000 ustu kilometrelerde oldugu icin dan dun vites atamadim ve arabanin yuruyusunden de belli zaten duzlukte kim varsa gecmis
ISTANBUL PARK 34SUS94 Seans 2 Part 2 - YouTube
Kamera arkasi;
Arabanin icinde baya gulmusuz, bir kismi asagida
34SUS94 Istanbul Park Kamera Arkasi - YouTube
Iyi seyirler, (videodaki parlama baya sevkimi kirmisti ama bir dahakine onu da cozerim)
2.Pist gununde de bir suru aksaklik yasadik ama bunlar bahane degildi, hepsi kendi hatam kendi hazirliksizligim. Fakat yinede muthis eglendik.
Not: Youtube sayfasindan acildiginda gezi parki hashtag leri aciliyor fakat siteden izleyince cikmiyor? Bu duzeltilebilir birsey mi yoksa hep boyle mi oluyor bilen varsa..