herkse günaydın arkadaşlar.. arabaya yaklaşık 3,000 km önce komple motor yaptırdım ama şöyle bi sorun var headesın borusu yamuk olduğundan ilk önce yağ değişimi, buji değişimimi yoksa yeni bir head. almakmı ?
herkse günaydın arkadaşlar.. arabaya yaklaşık 3,000 km önce komple motor yaptırdım ama şöyle bi sorun var headesın borusu yamuk olduğundan ilk önce yağ değişimi, buji değişimimi yoksa yeni bir head. almakmı ?
ilk önce yag degişimi sonra aracı zorlamıyacaksın maddi olunca hedearsının alıcaksın. onca para harcamışsındır bir yağ yüzünden bir daha mı rektefiye ettirmek istiyorsun.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
arabanı biliyorum beykozda görmüştüm sahibi senmıydın bilmıyorum vtecle falan yürüyorum diyordu saglıklı gidiyordu diyordu kendısı sen hangi sebebten motor yaptırdın ki araca?
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Kadircim gereklı açıklamayı yapmış.ilk önce yağı değiştirmelisin.insan kanı neyse araç için de motor yağı o kadar önemlidir.özellikle si da.sonra buji en son headers işine girmelisin.önce araç sağlıklı olmalı ki her yüklediğin parça sana tat versin.kazasız belasız kardesım
ilk defa rodaj yapıyorum çok sıkmamak kaydıyla kafama göre kullanıyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum artık
her 5 binde yağ değişirken alttan motoru açıp yataklarıda değiştirin ***** yalamayı çok seviyo si-ler