http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23524997/detay
Aracın sahibine göre aracı plasti dip ile 4000 TL ye kaplatmışlar ve şuan bu kaplamaya sahip 1 Lamborghini,1 Porsche,1 Bmw M3 ve ilan sahibinin aracı sahipmiş![]()
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...23524997/detay
Aracın sahibine göre aracı plasti dip ile 4000 TL ye kaplatmışlar ve şuan bu kaplamaya sahip 1 Lamborghini,1 Porsche,1 Bmw M3 ve ilan sahibinin aracı sahipmiş![]()
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
diğer ilanlara göre bu daha normal geldi bana![]()
Yalnız bu araba cok iyi duruyo diğerler görüklerim cok gereksiz bi duruş sergiliyordu
Maşallah o paraya o araba satilirsa
ben bu arabayı goruyom hepsokakta duruyor
3 sanayıde yapan fırmayıda bılıyorum
![]()
doğuştan araba manyağı
Yaptırdıklarını biraz fazla sallamış yok 4.500 liralık lpg fln
- BMC Hava filtre kiti (Ferrari ve F1 Orjinal ekipmanı) (450 TL)
- Sport Contact 5 Spor lastikler (2.500 TL)
nasıl oluyor anlamadm lastiklerin tanesi 260-300 tl arası değişiyor
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
Allah akıl fikir versin..
Kızlar taciz ediyormuş astra için![]()
Yalandan geçilmiyor ilan..
Hani gerçekten ilgilendiğim bir araç olsa,gerçekten fiyatı uygun olsa gene almam bu tip insanlardan..
onu bunu bilmemde kesinlikle hiçbir aracın resimlerine bakarak hayallere kapılmayın. bu fotoğraf olayı beni bile güzel pozda Kıvanç gibi gösteriyorki araba resimleri daha beter. fotografta direksiyon tertemiz görünüyor gidiyorsun direksiyonu sanki kırmızı ışıkta beklerken dişlemiş gibi görüyorsun. konsol sanki ilk günkü gibi görünüyor fotografta yanına gidiyorsun, acemi hırsız girmiş sanki arabaya teyibi sökerken "ulan şu havalandırma deliklerinide bi söküp sallayım" demiş sanarsın. velhasıl 1 haftada 10 araba baktım, önceden pazarlık yapılmaz araç başında yapılır diyordum ama fikrim değişti. pazarlık telefonda yapılır adamın söylediği şeyler çıkmazsa araçta dönüp gelirsin bu kadar. zaten arabayı beğenmiyorsun bide orda matematik yapmaya gerek yok "şunu 3 e yaptırsam, bunu 5 e yaptırsam, 2 ye şunu. ne etti 10 o zaman 10 aşşasını söyleyim." diye düşünmeye gerek kalmıyor![]()
turbocuk istiyoruz
Birde park ve plakalık ampulleri 300liraymış...Bizim sanayide aksesuarcıya bu rakamdan bahsetsem nasıl güleceğini şaşırırHayal Dünyası Nickli Üyeden Alıntı
![]()
allah akıl fikir versin ne diyeyimaraç yan sokakta duruyor daha ben taciz edeni görmedim
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
otobüs ve servis camına elleriyle yazılan telefon numaralarından sıkılmayacağınıza söz verirseniz![]()
We’re the middle children of history...
benimde canlıda gördüğüm bir araç, o kadar da çok dikkat çekmiyor bence. He cabrio olduğu için her cabrio araç kadar dikkat çekiyordur orası ayrı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)