daha once bayaa gormustum bunu
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
yazık olan ne anlamadım. bi efsanesi yoktu ki pejonun ztn. ne guzel honda motoru koyulmus ıste, gider hiç değilse
puq un karizmanın sıfır olduğu an .. 205 ve 106 GTI ların kemikleri sızlıyordur![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Herkez bir gün hondacı olucak yada honda motoru kullanıcak![]()
imkan olsa ben de bi k20 atmak isterim
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
tonlarca araba var her markadan, üzerine opelin LET motoru atılmış... oluo böle şeyler...
pejo ile citroenin efsanesi yokta ondanmı hoplatıolar kucaklaırnda wrc de senelerdir mitsubishi ile subaruyu![]()
resimdeki araba yada konuda konusulan araba wrc bazındamı tartısılıyor? gel getir istediğin pejoyu citroeni bende otobanda hoplatim sana, hatta toplu getir tek seferde hoplatalım subaruyla el ele. en buyuk pejo bızım pejo dıe havalarda ucuralım. bu zıhnıyetle olmaz canım benım. burada bakılan sey normal gunluk kullanılan arabalar uzerıne konusuluyor. gunluk kullanımda olan araclarının bır efsanesı yok anlamında soyledım anlamadıysan bı hoplatım?
gürsel kişisel hoplatmaya girmeyelim istersen karşılaşıoruz bol bol birbirimiz hoplatmak zorunda kalmayalım
1000 beygir araba yapıp pejo geçmektenmi zevk alcan
stock 106 ya vtec yada stock 206 rc ye typer al stock olarak çıkalım yola gazlamaya
böle gerekli gereksiz konuşmayın o yapar bu yapamaz diede devam edin muabbetinize
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)