Fikirlerinizi almak istedim. Birde fiyatta güzellik yapabilcek bir bayii tanıdığı olan var mıdır? Teşekkürler şimdiden
Fikirlerinizi almak istedim. Birde fiyatta güzellik yapabilcek bir bayii tanıdığı olan var mıdır? Teşekkürler şimdiden
bence o paralara alınabilecek en mantıklı spor araçlar polo gti ve cupra
bencede kesinlikle alınır hem 2013 model hemde makyajlı
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Doğuş otoda hem 2013 ıbıza cupraya hemde polo gtı a bakma fırsatım oldu. Cupra dolu sekılde sadece derı koltuk harıc 47,900 tl ye gelıyor. Bunun yanında polo 58,000 tl lere gelıyordu.
Bana kalırsa sıfır cupra herturlu alınır. Aradakı fıyat farkı tamamen marka dendı.
yanlış anlaşılmasında 2002-2003 model tayyarlara o paraları vereceğinize hiç düşünmeden alın cupra yı..
şu sıralar o paralara alınabilecek en mantıklı araclardandır polo gti ve ibiza cupra.
Sorulmaz bile
Resmen bedava full olarak ( cam tavan. xenon vb.. ) 47k TL civarında fiyatı var..
Çok uygun fiyatı ..
Üstelik makyajlı versiyonda kırmızı renk olanlardan para alınmıyor. Beyaz istersen metalik renk opsiyonu oluyor.
47.000 e tam dolu 0 km kırmızı bi Cupra düşünsene![]()
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
valla ben geçen ay aldım hertürlü tavsiye ederim ufaklık herzaman boyundan büyük işler yapar
daha önce polo gti ımda vardı,şu ankı rakam gerçekten bedava,kesinlikle sonbahara zam gelir bunlara..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27977083/detay
acil satılık bi görüsün isterseniz bi karesimizde
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
ikinci eldeki cupralarla sıfırı nerdeyse aynı para.ilk kasa makyajsız cupranın liste fiyatı zamanında 60.000TL di şimdiki fiyatıyla karşılaştırdığınızda fark aracı aldırır zaten.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
47.000 çıkış fiyatı plaka vs. gibi masraflarla araba ne kadara geliyor acaba.
Bir türlü cesaret edemedik ailecek şu arabaya dsg ve tsi motordan dolayıYenilerinde motor ve şanzımanda farklılıklar var mı ?
Edit : Yakıt olarak şuanki civic 8.3-8-6Litre arası yakıyor 1.4 motor sakin kullanımda.Cupra'lar sakin kullanımda daha mı az yakar ? 6.0-7.0 litre arası duydum doğrumudur acaba ?
2013 cupra nın önünü değiştirmişler ön tamponu 1.4 tamponu gibi duruyo beğenmedim fiestayı almadan önce ibiza cupra bakıodum ama dediğim gibi 2013 leri çok çirkin olmuştu polo gti da 60.000 di şimdi 52.000 e düşmüş panaromik olmayanı![]()
SM PERFORMANCE
makyajsız olana göre tek farkı dsgyi geliştirdiler bence gtidan daha iyi tasarımı harika fiyatı bedava niye alınmasınki?
Ben de geçen ay alıyodum kredimde sorun oluşunca alamadım baya araştırma yapmıştım araştırmamda cupra sahiplerinin hepsi alırken fren kiti almamı söyledi frenleri sanırım biraz güçsüz kalıyo şuhan piyasada cupradan başka alıncak bi araba yok gözümde hele bide kırmızıysa ölüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)