User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: 3D Mobilya Cizim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3D Mobilya Cizim

Merhaba,

Yeni tasinacagimiz ev icin yaptirmak istedigim dolap, masa vs gibi mobilyalari oncelikle 3D olarak bir yerde cizdirip sonrasinda marangoza yapilmasi icin vermek istiyorum. Altta linkteki gibi bana yardimci olabilecek bir arkadas forumda var midir ucreti karsiliginda ?

http://www.sahibinden.com/ilan/hizme...22431957/detay

Birde bu cizim sureci nasil isliyor bilenler kisaca bilgi verirse sevinirim. Cizilcek mekan gelip goruluyor, olcu vs alinip sonra bilgisayar uzerinden mi beklenti ve istekler uzerine calisma yapiliyor ?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mekanın rolovesı alınır ardından ısteklere gore cızım yapılır dılersenız yapabılırz .daha oncedende solemıstım mobılyacı ıstersenız oda var bırlıkte calısabılırz.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ridvan merhaba, tavsiye ettigin usta ile gorustum ama su an acikcasi bazi seyleri kafamda tam oturtamadigim icin siparis asamasina henuz gelemedim. Oncelikle cizim yapip bakmak istiyorum nasil olur nasil olmaz diye.

Cizim isini nasil yapabiliriz, ne zaman musait olursun, fiyat ve diger detaylari pm olarak iletmeni rica ederim..

evolander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul maltepede mobilya malzemeleri ve mobilya aksesuarları satışı yapıyorum yakınsan veya ulaşmak istersen yardımcı olmaya çalışırım.
    /// Swap 30

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayku82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ridvan merhaba, tavsiye ettigin usta ile gorustum ama su an acikcasi bazi seyleri kafamda tam oturtamadigim icin siparis asamasina henuz gelemedim. Oncelikle cizim yapip bakmak istiyorum nasil olur nasil olmaz diye.

Cizim isini nasil yapabiliriz, ne zaman musait olursun, fiyat ve diger detaylari pm olarak iletmeni rica ederim..
    cizim işini once yerın olculerını alırız ardından bırlıkte bı karakalem olarak taslak hazırlarız daha sonra bılgısayar ortamında bn hazırlarım genel goruntuye bakabılırsınız.pm atıyorum.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)