User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: focus ecobost 180 ?

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

focus ecobost 180 ?

focus ecobost 180 hp olan model hakkında kullanan bilen eşinde dostunda olan yakıtı kullanısı nasıl bılen varsa paylasan olursa sevınırım ınternette yavas arac dıyende var serı dıyende az yakıo dıyende var cok yaktıgını söleyende en ıyısı yakın cevreye sormak

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Gayet seri bir araç yakıt konusunda da fabrika verisi 7.7 ama 8 litre yakar dahada fazla yakmaz forda satış müdürü tanıdığmızda arabayı almayı düşünürken normal 1.6 la aynı yaktığını söylemişti
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gayet seri bir araç yakıt konusunda da fabrika verisi 7.7 ama 8 litre yakar dahada fazla yakmaz forda satış müdürü tanıdığmızda arabayı almayı düşünürken normal 1.6 la aynı yaktığını söylemişti
    acaba scirocco kadar serımıdır

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alacağımdan yada alabileceğimden değilde , benimde merak ettiğim bir araç ? kullanıcı yorumlarını bekliyoruz
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    alacağımdan yada alabileceğimden değilde , benimde merak ettiğim bir araç ? kullanıcı yorumlarını bekliyoruz
    ınternette cok arastırdımda en ıyısı kullanan yorumları ıns bılen kullanan cıkar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    test sürüsü yapmıştım, gidişi tatminkardı..çok seri değil yavaşta değildi..160 lık rocco kadar gider diye düşünüyorum.
    Crm performance

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    test sürüsü yapmıştım, gidişi tatminkardı..çok seri değil yavaşta değildi..160 lık rocco kadar gider diye düşünüyorum.

Aynen doğru ilk geldiğinde daha satışa çıkmadan biz tanıtmıştık araçları ne çok seri ne de ağır performans görecelidir aslında orta ayar diyelim.Ama ekonomik olduğunu söyleyebilirim 180hp benzinli bir araca göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazılım egzoz la 240 hp lere cıkar herhalde buldum 1 tane sıyahda focusları ıkılesemmı dıye dusunuyorum

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içi 9lt den aşağı yakacağını sanmıyorum,gidişi de fena değil, 160lık roccodan daha iyi gidiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    acaba scirocco kadar serımıdır
    forumda bmw 3,20d le deneme videosu vardı kafa kafaya gidiyolardı hata focus biraz burun çıkartıyodu
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılım egzoz la 240 hp lere cıkar herhalde buldum 1 tane sıyahda focusları ıkılesemmı dıye dusunuyorum

O güçlere çıkmaz.Yani çıkartırsın da kaç km yol yaparsın orası meçhul.Görüp göreceği yazılım egzosla 210 civarı olur.Hadi verdin coşkuyu olsun 220 ki bence o bile zor.

Mert G - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman kötü haberi veriyim babamın 1.6 benzinli focusu şehiriçi 11-12 falan yakıyor benim kullanımımda. Yanlış anlama ecoboost da bu kadar yakar demiyorum ama 1.6 gitmediği gibi yakıtı feci fazla. Arabayı o yüzden iyi göstermek için 1.6 ile kıyaslamasınlar satışları düşer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekonomik mi? Arkadaşlar yapmayın araç yakıyor , lpg mümkünmü bunlarda?
    Golf MKVII 1.6 Tdi

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla 8 lt nasıl yakcak cok zor benım peder cok sakın kullanmada ınsıgnıayı sehır ıcınde 8 lt yaktırıyordu. bense 9.2 ıle 9.6 lt arasında gezıyordum gazlarsam arada 9.8 lere kadar cıkıyordum. anlık gazlamalar tabıkıde. cesmeye gıdıste otobanda 6 vıtes 180 200 arası gıttık 3 kısı bagaj dolu klıma acık 9.8 lt yakarak gıttık. 180 lıktı
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla 8 lt nasıl yakcak cok zor benım peder cok sakın kullanmada ınsıgnıayı sehır ıcınde 8 lt yaktırıyordu. bense 9.2 ıle 9.6 lt arasında gezıyordum gazlarsam arada 9.8 lere kadar cıkıyordum. anlık gazlamalar tabıkıde. cesmeye gıdıste otobanda 6 vıtes 180 200 arası gıttık 3 kısı bagaj dolu klıma acık 9.8 lt yakarak gıttık. 180 lıktı

E tamam işte insignia 8e düştüyse bu da düşer.Sakin kullanımla Adanada 40 derece havada 7.2-9litre arası yakıyordu biz tanıtırken.Adanada trafikte çok az sayılmaz şaşırmıştık hatta diyebilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakalanabılır tabıkıde olabılır ama benım pederın kullandıgım gıbı kullanırsam darallar gelıyodu relax kafaya takmayan sagdan tın tın gıdınce 8 lt gorduk ama bıraz gucu hıssedeyım agresıf kullanayım dersen 10 lt katalog degerlerını goruyorduk valla hakkını vermek lazım arada tabıkıde . bana kalırsa o paraya ınsıgnıa cok cok daha ıyı olur . fordda genellıkle dızellerı tutuluyor nedense.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Mert G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ozaman kötü haberi veriyim babamın 1.6 benzinli focusu şehiriçi 11-12 falan yakıyor benim kullanımımda. Yanlış anlama ecoboost da bu kadar yakar demiyorum ama 1.6 gitmediği gibi yakıtı feci fazla. Arabayı o yüzden iyi göstermek için 1.6 ile kıyaslamasınlar satışları düşer
    Abi bizde yakıt ekonomisinden ürkmüştük daha ilk çıktığında tanıdık 1,6 kadar yakıyo fazla yakmaz demişti ama focuslar ilk çıktığında söylemişti pek test sürüşü fırsatı bulduğunu sanmıyorum

Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekonomik mi? Arkadaşlar yapmayın araç yakıyor , lpg mümkünmü bunlarda?
    Ne yazıki lpg uygulanmıyo bu modelere
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yanlış anlamayında sizin insıgnia gayet iyi yakmış çünkü çok yaktığı söyleniyodu sağda solda insıgnianın focus ta işte biraz daha hafif insıgniaya göre daha çok kg başına hp düşeceği için kasayı daha rahat kaldırır buda biraz daha yakıt ekonomisi sağlar yine en kötü 9.8 değilde 9.0 yakar dahada çıkıcağını sanmam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakar ınsıgnıa kullanmasını bılene bırde 2009 ıle 2011 lerı arasında yazılımsal fark oldugu ve ufakta teknık bırseylerın oldugu kanısını varıldıgı soylendı yakıtta o yuzden ben sehır ıcınde bır kac kez 10 lt gordum onun dısında 9 lt lerde rahat rahat gezıyordum dur kalk cok oldugu halde ıste kullanmayı bılceksın.
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insignia daha cok yakar sehir ici bi kere agirlik farki cok 2 arac arasi

ford sehir ici max 10 yakar karma kullanimda dahada duser. bence normal yakiti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)