Beyler cocuklugumuzada az oynamadık bu atari oyunlarını sabahtan berı download edebılecegım sayfaları gezıyorum bır türlü bulamadım bu oyunları nerden bulabılırım fıkrı olan var mı acaba ?
![]()
Beyler cocuklugumuzada az oynamadık bu atari oyunlarını sabahtan berı download edebılecegım sayfaları gezıyorum bır türlü bulamadım bu oyunları nerden bulabılırım fıkrı olan var mı acaba ?
![]()
PSN: ERBAYY
Çükümüz olmasa aslında hepimiz iyi adamlarız
Mame32 emulator indirip oyunun adları ile exe dosyalarını birleştirip oynama şansınız yüksek.
biraz araştırıp link bulmaya çalışcağım sizin için..
edit:
http://www.rom-world.com/
burdan önce mame32 emulatorü indirip
istediğiniz oyunların Rom dosyalarını alıyorsunuz gerekli klasöre atıp oynuyorsunuz..![]()
US Performance
bu oyunun adı neydi ya![]()
mame de iş görürde bilgisayrdan zevkli olmuyor zamanında atari makinesi aramışdım eve millet delimisin demişdiama bu oyunlar en güzel atari makinasında oynanır
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bende 32gb rom var, torrent sitelerinden indirebilirsin oyna oyna bitmiyor sonra isten gucten dusuyorsun ona gore![]()
street hoop'un linkini veren benden hatrı sayılır bi dua alır![]()
beyler atari salonları muhabbetlerini paylaşmayın, yıkılıyorum da.yancı ve geçiyim mi?
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)