Arkadaşlar etkinliğin amacı bizim gibi bu otomobıl işlerıyle uğraşan arkadaşların bı araya gelmesını sağlamak onun içinde Düzcede güzel yeşillik bi alan seçtik mesire alanı. Etkinliğe yaklaşık 40 ılın otomobıl grupları forumlar vs. katılım sağlıcak bıze dönuş yapanlar güzel bi gün geçiceğini umuyorum siz Techturkey ailemden kişilerıde orada görmek ısterım knuyu onun için açıyorum.
Festival içeriği;
22si Akşamından gelenler için festıval alanında kamp kurulacaktır. (mangal sohbet vs.)
23 unde ıl dısından gelenlere ucretsız mangal yemeği öğlen saatınde onun dısında alanda cıg köftecısıne kadar satıcılar olacaktır.
sahne kurulacak ogun sahnede dj ugur ısımlı arkadaşımız muzık yapıcak kemence org.vs bıde rapsodı ısımlı muzuk grubu sahne alıcaktır.
Organizasyonumuz içerisinde Düzce Huzurevi, Akçakoca Yaşlı Bakım Merkezi, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Sevgi Evleri yurtlarında kalan misafirlerimiz olacaktır.
Festıvalde 15 tanne profesyonel fotoğrafçi yer alıcaktır.
Ogüne özel zeplin kardırılacaktır ve festıval baştan sona model helıkopterle yukarden vıdeo kaydına alınacaktır.
Otoban cıkışlarında ekıp arkadaşlarımız sizi karşılayıp mesıre alanına getırecekler.
Sormak ıstedıklerınız varsa bu konu altında yada telefonla bana ulaşabılırsınız.
Alanın fotosu (2000 araclık alan)
dj uğur.
Dj uğur - Düzce üni 2012 Part 1.mpg - YouTube
grup rapsodi
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater