Arkadaşlar Ankarada işçiliği güzel bir yer biliyormusunuz bu işde,kendimde yaparım aslında ama farları açmaya kıyamıyorum![]()
Arkadaşlar Ankarada işçiliği güzel bir yer biliyormusunuz bu işde,kendimde yaparım aslında ama farları açmaya kıyamıyorum![]()
Valla ne kadar silikonlansada far açıldıktan sonra su alıyor bugu yapıyor. Benım 1 takım farım heba oldu bu yuzden. Orjinalleride degılde çıkma 1 takım alıp yapmak daha mantıklı.
bence hiç yapma senin arcın böle daha güzel.aslında kendinde yapsan daha güzel olur tanıdıgın yoksa .fön ile güzelce ıst sonra bas siyah silikonu 10 numara .ben cok arabaya yaptım hiç su alanı görmedim
istanbulda olsa soylerdim ama uzak yaf
duzgun işçilikle hiçbir problem olmaz![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Kendin yap hiç kasma zaten farın içini açınca o siyah yapmak istediğin yüzeyin biraz ugrasla dokuldugunu ve arkasının mat siyah oldugunu görüceksin![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
arkadaşlar sağolun kendim 106 yada yaptım ama ne biliyim bakalım belki kendim yaparımyarımclarınız için çok sağolun
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
arda valla kendın ugrasacaksın neden konu actın anlamadım yanı evde yaparsın tabı 3 -4 gun sonra ıyı sılıkon yapmadııgn ıcın buhar yaparsa şaşma benım basıma geldı
2002 stop yapar duzgun bıcımde benım cogu plastık ısımı onlar yapıo
bı sor fıyat al ıstersen.
cok kolay hiç kasma içine sıcak su dok ve ayır bir ara otomatiğe baglamıştık
2sini yapman maksimum 3 saat boyanması dahil
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
işlem tamamdır arkdaşlar başda mertcan olmak üzere diğer arkdaşlarada fikirleri için teşekkür ediyorum..
7-8 liraya bi sıcak silikon tabancası alın bence ve kapatııktan sonra etrafında bolca sıcak silikon sıkın bi daha ne su alır ne buhar![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)