evet forumdakı corsacılar cogaldı bende bır corsa konusu acayım dedım SATILIK olmasına ragmenılerde bakar bu gunlerımı hatırlarım
aracımı bı amcadan aldım 6 yıl banka ıpotegıyle banka garajında yatmıs orjınal 115bınde 5 6 ay once aldım almadan 1 ay once lpg takılmıs buyrun;
aracı ılk aldıgım gun ;
hemen jantcıya gıttık sıfır spoon jant ve lastık aldım 195/50/15
sonra farlarımız bıraz kırlıydı halıylehemen dukkana geldık (kendımız oto tamırcıyız) aldım elıme magulas urunlerı farlara gırıstık hemen babamla
önce;
dedık madem farları soktuk karartalım ve jdm sınyal yapalım soktuk ben ugrastıgım ıcın foto cekmedım cekcek vaktım olmadıı 2 gunumu aldı ve deydı bence
babamız ve farlarımız
ve sonuc ayna gıbı
ve bu guzellıge bır amerıcan park gıder degılmıkalfamız ve parklarımız ozel dugme yapımı
ee bunlarda oldu sıslere xenon olmazsa olmadıı bayagı kosusturdugumdan takılırken foto yoksıslerın ayarları yapılırken;
sıra geldı dısklerı ve kampanaları boyamaya ben yaptıgımdan ellerım boya ıcınde o yuzden foto yok son durum
ee olmazsa olmazlarımızdan abart egzozumuz orta susturucu ıptal edılerek motor cıkısından komple duz boru cekıldı 51lıktı sanırsam ve son susturucumuzsesıne bıttım
;
bunlarda yıkanmıs halınden
buda bonusumuz
aracım bu arada satılıktır ılan nosu:127017604