arkadaşlar, hatunun arabayı yeniliyoruz, yolda görmüş dün bakmaya gittik, ilginç bir şekilde araç hoşuma gitti, fiyat da makul sayılır, daha önce hiç mercedes sahibi olmadım, bu aracı bilen kullanmış olan fikir verebilecek kimse var mıdır aramızda?
![]()
arkadaşlar, hatunun arabayı yeniliyoruz, yolda görmüş dün bakmaya gittik, ilginç bir şekilde araç hoşuma gitti, fiyat da makul sayılır, daha önce hiç mercedes sahibi olmadım, bu aracı bilen kullanmış olan fikir verebilecek kimse var mıdır aramızda?
![]()
dun bizde burada bayiye gittik bakmaya ve teste. cla180 baktik performans yeterli geldi. bos versiyon almayin derim, biz de oyle yapacagiz herhalde. yada gidip direk a4 alacagiz.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Ben Çok beğendim ama koluman da 2014e sıra veriyorlar diye duydum galerilerden temin edilebiliyor, onlarda karaborsa gibi
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
amg olmayan modeli ciddi anlamda kalitesiz duruyor . Hyundai elantraya benziyor ama amg paketlisi bambaşka bir dünya özellikle xenon kesinlikle alınmalı.
aynen bende dun tv de ızledım mayısa verıyorlarmıs sırayı al arabayı 95 ıstesınler galerı arabaya 160.000 tl oda guzel hakkatende . vw gectı valla.
doğuştan araba manyağı
ben kullandım ve gayet düzgün performansı yeterli , yakıtı makul seviyede vites geçişleri vs. de güzel oldukça sanırım en full u idi kullandığım araç amg pack vardı zaten bixenon yarı deri koltuk vs. geri görüş kamerası ben mercedes oluşunu bi yana koyup fiyat fayda tasarım motor şanzuman olarak baktığımda mantıklı bir tecih gibi geldi de F30 3.16 larda aynı civarda olması kafa karıştırıcı...
F30 a da baktık, haliyle ben BMW istiyorum zaten, ama boş + boş paket F30 lar da hiç cazip değil... biraz dolduralım dediğimizde rakam 60bin eurolara çıkıyor neredeyse, 4-5 sene sonra satışını düşünüyorum, 20-25bin euroya ancak satılır... min 35bin euro zarar eder... 4 serisini beklemek istemiyor şirkete Haziran girişi yapılacak, F30 GT fiyatı da aldık ama onun da paketlerinde ciddi eksiklikler var...
CLA'da ise ana bayiler 2014'e gün veriyor ama elinde olanlar var, içi çok güzel, koltuklar harika, görüntü de fena değil, bizim baktığımız panoramik tavanlıydı ve gerçekten hoştu, aldığımız fiyat ise 105.000 TL...
amg paketsiz çok boş duruyo sadece amblemi var. konfor bakımından rahat vede ön çeker bizde alıcaktık ama ocak ayına sıra verdikleri için almadık galericiler zaten uçmuş gidiyo
eşinize alıncaksa A Kasa alın daha güzel duruyor
Kardeşim hiç ama hiç düşünme CC al. Bunların yanında ekipman aksesuar olarak çok çok ötede, hemde çok çok daha ucuz.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arka tarafı çok dar... Araç dışardan mükemmel ama içeriden aynı etkiyi uyandırmadı... Bence CC bakın... Kesinlikle daha az para vererek daha güzel bir araç almış olursunuz.
Everyday I ** Çapulling!!!
çin malı araba gibi duruyor özellikle amg olmayanları ben hiç beğenmedim.. A serisi amg tercih edilebilir bence fiyatlarını bilmiyorum ama yakın mı birbirine
Audi S3 2.31.83 @İstanbul Park
Peugeot 308 ehdi 2.45.00 @İstanbulPark
Ds3 Racing 2.37.267 @İstanbulPark
Megane RS 250 Cup 2.27.00 @İstanbulPark
Eşi kullanacak sanırım bu yüzden CC çok büyük bir araç sıkıntı çıkarabilir düşüncesindeyim. A3 gibi alternatiflere bakılabilir... CLA nın tarzından çoğu kişi memnun görünüyor ancak kalite problemleri A serisinden beri bir türlü halledilmedi. Ayrıca Mercedes'in son dönem modellerine bakarsanız ilk versiyonlar pek beğenilmedi özellikle de kalite açısından, makyajlı versiyonlarda çabuk geldi ve en büyük değişim kalitede oldu bu modellerde...
birde fluence motoru var diyolar ne kadar dogru bilmiyorum
Renault-mercedes dizel motorlar konusunda anlaşma sağladı ancak sadece giriş seviyesinde ki motorlar için konuşuluyor... BMW ve AUDİ nin küçük dizellere geçmesine bir reaksiyon gösterdi Mercedes. Bu da gayet mantıklı oldu AR-GE için yoğun bir program gerçekleştirmeden küçük dizelleri kendi modellerine adapte etti...
şimdi 60.000 euro dediğiniz rakama biz dolu F30 20dizel aldık
f30 16 benzinlilerde sunrof bixenon sunroof cruise cont. deri döşeme vs.vs. olarak sınıflarırsak yaklaşık 115.000TL civarına gelmesi lazım bakmıştım çünkü şuan da farklı olacağını düşünmüyorum açıkcası
ayrıca 35.000euro zarar demişsiniz ancak e90 LCI lerin 3.16 ları 80-85.000 TL civarı satıldı ve hatta ciddi kampanyalarla çok daha ucuza alanlar oldu şuan haala 65-70.000TL civarında geziyorlar onuda geçtim X1 bakabilirsiniz mesela , eşinizede çok büyük ölçüde hitap edebileceğini düşünüyorum rakamlarda 47.000Euro filan sanırım
ama CLA da güzel sadece BMW de önerdiğim araçların segmentleri farklı yani 3 series her zaman daha üst sınıf bir araç , X1 inde kendine göre ayrı bir segmenti var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)