Merhaba arkadaşlar, Bu güzel oğlanı Acıdadem'de bir evin bahçesinde buldum. Çok güzel bir tekir annenin 3 güzel yavrusundan biriydi. Diğer kardeşlerinden de birinin bir gözü özürlü. Fotoğraftaki yavrucak 3 aylık civarı. Kediciği bulduğum yerde hayvansever insanlar var sürekli beslenmeleri sağlanıyor ancak gözleri görmeyen kedicik için sürekli bakım sağlayamıyorlar. Bu nedenle diğer 2 kardeşi için korkum yok, sürekli bakılıyorlar anneleri ile birlikte. Ancak bu kedicik görme özürlü olduğu için ve apartman cadde üzerinde olduğu için risk taşıyor diye kediciği geçici olarak sahiplendim. Evimde bu kedicikle beraber 8 kedim oldu. Valla yalan değil 8. kedim bu görme engelli kedicik oldu. Eşim ve ben gündüzleri çalıştığımız için bizde yavrucağa yeterince iyi bakamıyoruz. Kedilerimden yavrucağı kabul edende oldu kıskanan da. Hem evimdeki kedi sayısı hemde sürekli evde olamamamızdan dolayı bakmam mümkün değil. Bu nedenle sevgisini esirgemeyecek ona bir ömür boyu bakacak bir aile arıyoruz. Kedicik veteriner kontrolünden geçti 2 ayrı göz damlası ve ilaç kullanıyoruz. Görme durumu bir gözü için tamamen (ışığı sezebildiğini söyledi veterinerim) bir gözü içinde kısmen göremiyor dedi veterinerim ve ilaç kullanımıyla bir umudumuz olduğunu da söyledi. Gözlerinin dışında gayet sağlıklı ve başka bir sağlık sorunu yok. Kuru mama, yaş mama yiyor, tuvalet terbiyesine sahip oldu. Evimde bir odayı ona ayırdım bir süre ona refakat ederek yerlerini öğrenmesini sağladım şimdi mamasının suyunun tuvaletinin yerini kendi bulabilen akıllı bir yavrucak. İstanbul içerisinden Anadolu yakasında bulunan ve almak isteyenlere götürüp getirme konusunda yardımcı olmaya çalışırım.
NOT: Yönetimden arkadaşlar konuyu açtığım yer yanlışsa düzeltilmesini rica ederim.
![]()